Mit lehet játszani egy 3 hónapos babával?
Szerintem teljesen jól csinálod.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod,hogy egyedül hagyod játszani. Jelezni fogja,hogyha megunta az egyedüllétet.
Én elég sokat játszok vele,mert egyedül nagyon kevés időre foglalja le magát.Van ,amikor nyűgösködik olyankor leteszem,mert egyedül akar lenni.
Szagolgathatsz vele mindenféle dolgokat,mert most kezdi érrezni az illatokat.
Beszélj hozzá!!! Sokat, hiszen attól tanul meg beszélni! Az én lányom is 3 hónapos és már gyönyörűen gőgicsél, és ha egyedül van, beszél a játékaihoz, persze a maga nyelvén. Éneklünk sokat, gyerekdalokat, angolul, magyarul és tapsoltatom is, mert arra nagyon mosolyog. Amikor ˝énekel˝ , olyan aranyosan ráncolja a homlokát, úgy tűnik, mintha sírni akarna, de énekel... Sokat kell velük már most fogalkozni és persze nagyon igénylik az egyedüllétet is. Tehát ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert a sok pesztrát nem viselik jól. Sokszor maguk fedeznek fel dolgokat és neked csak rá kell őt vezetni. Szóval hagyni sokszor kibontakozni. De beszélni beszélni beszélni neki. Mindent, és emberi nyelven, nem eltorzítva, hogy kutyu, itt a vauvau...nem, nem így.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!