A barátnőm gyereket szeretne. Február -március környékén leszünk mind a ketten 16 évesek. Azt mondta hogy a születésnapjára egy kisbabát szeretne. A többi lent?
Én szakítanék vele, amíg nem késő....nagyon buta barátnőd van, ha ezt komolyan gondolja.
Semmi célja nincs az életben (tanulni, szakmát szerezni, dolgozni), csak egy-két gyerekkel a férfin élősködni?
Ez nem perspektíva, addig fuss, amíg nem késő....
https://www.youtube.com/results?search_query=baby%20birth&sm=3
Válogassatok kedvedre.
Amúgy ha a gyerekem lenne a barátnőd, biztos pofán vágnám. Szülne a szülei meg a pasija nyakára.
Miből tartaná el? Ja, hogy nem tartaná el, hanem eltartatná a szüleitekkel. Gratulálok.
És ha a szüleitek rosszul reagálnak (jogosan) akkor te 16 évesen elmész a gyárba, meg cipőpucolónak? Vagy mentek a híd alá? Meg ennyi évesen mire vállalnátok gyereket? Egy tini kapcsolatra? Nekem is volt 15-19-ig voltam együtt az ex-szel én is azt hittem örökké tart és együtt fogunk megöregedni, de hidd el ritka az ilyen. 90%, hogy nagyot változtok felnőtté válásotok határán. Ne akard hozzákötni idejekorán magad.
Mert mi lesz ha szét mentek? (elég valószínű)
Már 16-20 évesen gyerektartást fizetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!