Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A barátnőm gyereket szeretne....

A barátnőm gyereket szeretne. Február -március környékén leszünk mind a ketten 16 évesek. Azt mondta hogy a születésnapjára egy kisbabát szeretne. A többi lent?

Figyelt kérdés
Nem akarom elszomorítani, de tudom hogy még fiatalok vagyunk, és én még egy kis időre elhalasztanám, de ő nagyon szeretne... Mit tegyek? :( ?

2014. jan. 28. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem még a szex is korai egy 15-16 éves gyereknek..vegyél neki játék babát az való neki
2014. jan. 28. 17:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Születésnapjára??? Atyaég... Lehet,hogy tényleg egy játékbabára gondolt :)))) ennyi idősen én még 7-re jártam haza és eszembe sem jutott gyereket akarni,pedig nem vagyok öreg,22 vagyok. Az a baj,hogy úgy látom,manapság divat,hogy valakinek gyereke van. Nem egy ismerősöm lett tizenévesen terhes,majd hirtelen mindig jött 1-2 másik lány,aki követte az előzőeket,milyen érdekes. Nagyon gáz,hogy csak azért akarnak gyereket a tinik,mert aranyos és azt hiszik,hogy ezzel maguk mellé láncolhatják a szerelmüket...
2014. jan. 28. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Én szakítanék vele, amíg nem késő....nagyon buta barátnőd van, ha ezt komolyan gondolja.

Semmi célja nincs az életben (tanulni, szakmát szerezni, dolgozni), csak egy-két gyerekkel a férfin élősködni?

Ez nem perspektíva, addig fuss, amíg nem késő....

2014. jan. 29. 07:50
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Először mutass neki egy videót, hogy hogyan születik a gyerek. Ha ez nem elég, akkor mutass neki még egyet.
2014. jan. 29. 08:18
 15/16 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/results?search_query=baby%20birth&sm=3

Válogassatok kedvedre.

Amúgy ha a gyerekem lenne a barátnőd, biztos pofán vágnám. Szülne a szülei meg a pasija nyakára.

Miből tartaná el? Ja, hogy nem tartaná el, hanem eltartatná a szüleitekkel. Gratulálok.

És ha a szüleitek rosszul reagálnak (jogosan) akkor te 16 évesen elmész a gyárba, meg cipőpucolónak? Vagy mentek a híd alá? Meg ennyi évesen mire vállalnátok gyereket? Egy tini kapcsolatra? Nekem is volt 15-19-ig voltam együtt az ex-szel én is azt hittem örökké tart és együtt fogunk megöregedni, de hidd el ritka az ilyen. 90%, hogy nagyot változtok felnőtté válásotok határán. Ne akard hozzákötni idejekorán magad.

Mert mi lesz ha szét mentek? (elég valószínű)

Már 16-20 évesen gyerektartást fizetsz?

2014. jan. 29. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Juj, azon gondolkoztam, mit irhatnék, ami nem sértő, de mégis velős! A 7-es megtette helyettem. Futás onnan, de azonnal!!!
2014. jan. 29. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!