Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 6 hónapos...

Normális, hogy 6 hónapos babám mellett hulla fáradt vagyok?

Figyelt kérdés
Nem kell vele éjszakáznom, de párszor felkel enni. Szerintem a készenléti állapot fáraszt le, hogy egy másodperre sem tudok ellazulni. Ez normális?
2008. júl. 18. 13:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy igény szerint és kizárólagosan szoptatok.
2008. júl. 18. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól csinálod az igény szerinti szoptatást! Azt hiába írom,hogy próbálj meg ellazulni,mert gondolom megtennéd,ha tudnád. Viszont nem értem ezt a készenléti állapotot,attól félsz hogy sír és te nem hallod meg? Mert arra ott van a bébiörző,azt nagyon hangosra is lehet állítani, de hidd el tudnak Ők olyan hangosan is sírni,hogy arra mindenki felébredjen. Azért 6 hónap az sok idő ahhoz,hogy ne oldódj fel egy kicsit sem. Az én babám még csak 5 hetes,de már nem vagyok olyan feszült mint az elején, sőt én örülnék ha hagyna aludni legalább egyszer mondjuk 4 órát.
2008. júl. 18. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:

A szoptatás azért elég sokat kivesz belőled.

A tejtermeléshez sok energia és vitamin kell. Ezeket a szervezeted tőled vonja el. Eszel-iszol rendesen? Eleget? Szedsz valamni vitamint?

Én így, hogy nem tudok túl sokat, két dolgot javasolnék: 1. Igyál többet! Nem tudom, mennyit iszol, de lehet akkor is kevés, ha soknak érzed. A folyadékhiány fáradékonyságot is okoz!

2. Szedj valami vitamint! A legjobb ilyenkor ugyanaz, amit a terhesség során is szedtél, vagy ha nem is szedtél akkor, most érdemes. A terhesvitaminok szoptatás alatt is jók.

Fáradékony a folyadékhiánytól és a vitaminhiánytól is lehetsz.

Remélem segítettem.

2008. júl. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!