Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy "kell" kinézni egy...

Hogy "kell" kinézni egy kisbabás anyukának? Mi bajuk a kinézetemmel?

Figyelt kérdés
Világ életemben vékony voltam, a szülés után is az maradtam, de nem is ezzel van probléma, anyósom szerint illene mostmár úgy öltöznöm, mint egy anyának, nem mint egy "tinilánynak". Általában farmerban vagyok, mosst télen csizma (nem magas a sarka) plusz valami nőcisebb pulóver+kabát. Ezzel mia gond? Vagy miért kellene máshogy öltöznöm? Itthon van, hogy én is mackóban vagyok, meg ilyenek. Ti hogy öltöztök?
2014. jan. 27. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Itthon melegítőben és polóban vagyok (nem kitérdelt szakadt melegítőben) De utcára mindig farmer +sport cipő, vagy csizma, valami normális felső és kabát. Hajam majdnem a lapockámig ér, de én nem szeretem ha ennél hosszabb. Viszot teljesen rövidre nem vágatnám, sose volt rövid hajam.
2014. jan. 27. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy szerinte mi az, ami "anyukás"?

Nem értem, egy farmer pulcsival, nőies kabáttal mióta tinilányos?! o_O

Én is és az anyuka, kismama ismerőseim is hasonlóan öltözködnek, sőt, ha orvoshoz vagy hivatalos helyre megyek, szövetnadrágot is szoktam felvenni, magassarkúval.

2014. jan. 27. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsit molettebb vagyok,de még műkörmöm is van és festett fekete derék alá érő hajam.Ehhez mit szólna? :-)

Szerintem ilyen nincs,hogy így vagy úgy illik kinézni.

Engem meg az akaszt ki,hogy egyből elítélnek,mert tanyán lakunk;én meg azt kapom,hogy a tanyán nem így kell kinézni :-) komolyan,mintha valami más univerzumban élnék.A gyerekre is minek adok márkás ruhát,úgysem látja senki.Puff...pedig szinte mind használt,de nagyon jók.Nem azt nézi,hogy megpróbálunk mindent megadni a gyereknek,egyből az észosztás,hogy a "tanyára az minek" Vélemény mindig lesz :-( ne foglalkozz vele.Tudod,két füled van!

2014. jan. 27. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt is okos anyós ... :) nekem minbe beleszol, 2. gyerekemnel. Total hulyenek nez, mert csak 26 eves vagyok... Es?

Igy-ugy, ekkor-akkor szopizzon, eleget evett e, egyenesen fogjam mert gorbe laba lesz, vigyem ki -10fokba mindenkepp, jajj most nem keves az "egy szal" (vaaaaaaa!!!) a kezen, hogy adjak meg ra kardigant....... Most 6 hetes a babam...

Visszaterve a kerdesedre, szerintem ne foglalkozz vele, a 4-es valaszolo otlete is nagyon tetszett!

Uuuristen, miert kene mashogy oltoznod, mint ahogy szeretnel, en ezt nem tudom felfogni.... Tenyleg nagyon unatkoznak a nagymamak, adj neki valami horgolni-, varrni- vagy kotnivalot. Nah most ezt en is bevetem! ;)

Legyel minel csinosabb, az uradnak es magadnak kell tetszeni, nem masnak!!!!

2014. jan. 27. 21:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Úgy öltözöm ahogy a szülés előtt,tulajdonképpen fiatalosan,mivel az vagyok(24) pláne a terhességkor még fiatalabb voltam,21 évesen szültem,amúgy is 16-17nek néznek az arcom miatt,jó az alakom,nincs narancsbőröm ezért nyáron rövidnadrágot és rövidebb szoknyát is felveszek.Szerintem a mai világba még egy 40-50 éves sem öltözik "öreges" ruhákban hanem csinosak és nőiesek,akkor egy 20-30 éves miért öltözzön.Régebben sok anyuka nagyon elhagyta magát,persze most is vannak ilyenek bő ruhákat kezdtek el hordani meg mackót,de szerencsére ennek nem kell így lennie.
2014. jan. 28. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
ja a hajam is hosszú,tépett,melírozott,oldal frufruval a hátam közepéig ér,eszembe nem jutna levágatni :)
2014. jan. 28. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!