Hogy "kell" kinézni egy kisbabás anyukának? Mi bajuk a kinézetemmel?
Kérdezd meg, hogy szerinte mi az, ami "anyukás"?
Nem értem, egy farmer pulcsival, nőies kabáttal mióta tinilányos?! o_O
Én is és az anyuka, kismama ismerőseim is hasonlóan öltözködnek, sőt, ha orvoshoz vagy hivatalos helyre megyek, szövetnadrágot is szoktam felvenni, magassarkúval.
Én kicsit molettebb vagyok,de még műkörmöm is van és festett fekete derék alá érő hajam.Ehhez mit szólna? :-)
Szerintem ilyen nincs,hogy így vagy úgy illik kinézni.
Engem meg az akaszt ki,hogy egyből elítélnek,mert tanyán lakunk;én meg azt kapom,hogy a tanyán nem így kell kinézni :-) komolyan,mintha valami más univerzumban élnék.A gyerekre is minek adok márkás ruhát,úgysem látja senki.Puff...pedig szinte mind használt,de nagyon jók.Nem azt nézi,hogy megpróbálunk mindent megadni a gyereknek,egyből az észosztás,hogy a "tanyára az minek" Vélemény mindig lesz :-( ne foglalkozz vele.Tudod,két füled van!
Itt is okos anyós ... :) nekem minbe beleszol, 2. gyerekemnel. Total hulyenek nez, mert csak 26 eves vagyok... Es?
Igy-ugy, ekkor-akkor szopizzon, eleget evett e, egyenesen fogjam mert gorbe laba lesz, vigyem ki -10fokba mindenkepp, jajj most nem keves az "egy szal" (vaaaaaaa!!!) a kezen, hogy adjak meg ra kardigant....... Most 6 hetes a babam...
Visszaterve a kerdesedre, szerintem ne foglalkozz vele, a 4-es valaszolo otlete is nagyon tetszett!
Uuuristen, miert kene mashogy oltoznod, mint ahogy szeretnel, en ezt nem tudom felfogni.... Tenyleg nagyon unatkoznak a nagymamak, adj neki valami horgolni-, varrni- vagy kotnivalot. Nah most ezt en is bevetem! ;)
Legyel minel csinosabb, az uradnak es magadnak kell tetszeni, nem masnak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!