Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hagytátok először...

Mikor hagytátok először éjszakára másra a babát? Nem apára, hanem pl. nagyszülőre. Otthon vagy máshol? Előtte tettetek valamilyen előkészületet (pl. valamilyen fokozatosság, szoktatás)?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi is 2 hónaposan hagytuk először egyedül (itthon) az anyukámmal a fiamat, szintén esküvő miatt. Előkészület annyi volt, hogy fejtem a tejet már 2-3 nappal korábban ezerrel, hogy legyen neki bőven, ha megéhezne (plusz ugye a lagzira is vihettem magammal a mellszívót, nehogy baleset érje a ruhámat :) ).
2014. jan. 27. 15:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Lányom kereken másfél éves volt amikor anyukám elvitte magához 2 napra mert én korházban voltam (kisöcsi született). Azóta 1x volt még így, hogy egy éjszakára elvitte. Most 3 éves, a kicsi másfél, ő még nem volt nélkülünk éjszaka.

Szóval mi nem vagyunk eljárogatós szülők, bár nem is tudnánk kire bízni. Anyósomra még fél órára sem bíznám őket, nemhogy éjszakára, anyukám meg csak nagyon ritkán tud segíteni.

De én nem is vágyom el éjszakára még. Majd ha nagyobbak lesznek, talán.

2014. jan. 27. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Először talán 3 hetes volt mikor 5 órára anyumra bíztuk babánkat, nagy bevásárlást kellett csinálnunk. Azóta anyum jön ha nekem ügyet kell intéznem, orvoshoz mennem vagy bevásárolni. Anyósomra nem bíznám még 10 percet sem, mintha nem tudna a gyerekkel lenni, pedig 2 is felnevelt.

most 2,5hónapos kicsi fiam

2014. jan. 27. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!