Pampers 2-es és Libero 2-es pelusokat használunk de már kicsi a fiamra (5300g) de azt hallottam a Libero 3-as nagyon nagy, tényleg így van?
Figyelt kérdés
Jobban szereti a Libero-t a kisfiam bőre ezért is akarnék már csak ilyet venni, de azt nem akarom hogy a nyakáig érjen.2009. dec. 4. 19:17
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nagy. De ha szeretnéd, küldök neked egy példányt belőle, most pont az hordjuk. Kislányom van, 7 hós és 7 kg.
2/8 A kérdező kommentje:
És hány cm a kislányod? Mi 60cm-ek vagyunk az 5,3kg mellé akkor szerinted nem lenne rá nagy?
Holnap megyünk pelust venni és nem tudom merjem-e megvenni már a 3-ast mert nagyon jó áron van most a 2-es is jó áron van de attól tartok azt már nem fogjuk tudni kihasználni (nagy kiszerelésről van szó)
2009. dec. 4. 19:39
3/8 anonim válasza:
Az én lányom most lett mérve 61cm és 5600g,de már 2 hete a Libero 3-t használjuk.Mikor felbontottam először én is nagyon megijedtem,mert úgy magában nagynak tűnik,viszont a babámon nem az.
4/8 anonim válasza:
Mi is azt használtuk, és nem emlékszem, hogy olyan nagy lett volna!
5/8 anonim válasza:
Mi is ezt használjuk (6230g, 63cm) tegnap óta és egyáltalán nem nagy. 4kg-os kora óta Huggies 3-ast használtunk, ami ugyanakkora, mint a Libero 3-as, szóval szerintem jó lesz rá.
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. 69 cm. Vékony hosszú baba. De ha valóban jó áron van, vedd meg! Legfeljebb elteszed későbbre, ha most nagynak találod.
7/8 anonim válasza:
Mi úgy nőttük ki a 2-est, hogy el sem tudtuk használni az utolsó csomag felét, mert akkor már minden reggel kifolyt a pisi. 6 kg-os volt akkor ha jól emlékszem. Mi vettünk 3-ast, és szuper jó lett, azóta is azt használjuk.
8/8 A kérdező kommentje:
Megvettem és amint hazaértük ki is próbáltuk, és nagyon szuper tényleg nem nagy jó kényelmes neki.
Köszi a segítségeteket.
2009. dec. 5. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!