Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek ír fel az orvos inkontin...

Kinek ír fel az orvos inkontinencia pelust?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mondta hogy nekik írt fel a doki a babának inkontinencia pelust a pici babának,ami töredéke a boltiak árának..receptre meghat menyiséget lehet /hó kiváltani.

És adott pár kinőtt darabot,nagyon jó nedvszívó képességű pelenka.Most várom a 3. babt és érdekelne ki írathat fel mika feltételek vagy csak egyszerűen odamegyek a gyerekorvoshoz és irathatok fel?Hogyan működik??

A neve Berbero Inkontinencia pelenka van minden méretben mini midi,junior...

Köszi

2014. jan. 26. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván akkor, ha betegség vagy fejlődési rendellenesség miatt a gyerek képtelen lenne kontrollálni a vizeleturitest, tehat a szobatisztasag lehetősége a későbbiek folyamán is kizárt.
2014. jan. 26. 10:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha szervi baja van, akkor írják csak fel.

Ha csak úgy felírnák, mindenki olyat használna.

2014. jan. 26. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
miért nem az ismerősödet kérdezed meg, hogy mire fel írta fel a doki neki? :) ha megtudod engem is érdekelne... :D én nem hallottam még ilyenről, csak nagyobb sérült gyerekeknek valót, amit ingyen kapnak bizonyos darabot havonta... amúgy meg tényleg lehet van ilyen, csak nem reklámozza senki, mert akkor a pelenkagyárak bezárhatnának.. :)
2014. jan. 26. 11:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem olyan közeli ismerős..azt tudom hogy koraszülött volt a kicsi,de nem tudom hogy van e szervi baja,nem beszélt róla..

Aztán neten találtam egy eladót aki a 100dbos juniort 4000ftért adta ez volt jó másfél éve,most 4500ft nála de csak junior van mert azt ír fel nekik a doki..ezt szokta továbbadni..azaz ezt adta tovább..most nincs ismerős e téren,és neten sem igen találok ha igen akkor az junior:-(((((

2014. jan. 26. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

A no name pelenka is 100db 4500 Ft az 5-ös méretben, szóval annIra nem is olcsó.

Pl. Dada

2014. jan. 26. 14:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Most találtam Amerikai pelust jó minőségűnek néz ki 50db 2200ft:-)

Majd kipróbálom...

és neten keresgélek mert van aki elad Berberot is...

:-)

2014. jan. 27. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!