25 évesen vizelettartási problémáim vannak, hova menjek?
Kriston intim torna férfiaknak megoldja a problémát.
én is kriston andit ajánlom, 100% hogy tud segiteni! kimondottan csak a gáti területekkel foglalkozik!
voltam nála tanfolyamon és szuper, egyaránt ffiak nők is járnak hozzá.
Ismerek a környezetemben egy olyan személyt akinek semmilyen terápia nem vált be kigyógyuljon az inkontinenciájából. Nappalra jobb kicsivel a helyzete éjszakára nem mindig jobb a helyzete.
Eldobható helyett textilpelenkát és gumibugyit visel éjszakai alvási idő alatt. Semmi sem szivárog ki belöle nem kényelmetlen a viselete a nagy csomag ellenére sem. Pénztárcát meg a környezetett is kiméli a textil pelenka.
Remélem rendbe jöttél. Akiknek még ez van, azoknak:
Nekem ugyanez volt, kb. 3 évig. 35 évesen kezdődött. Akár vizelés után 5 perccel, éreztem hogy becsurran. Lassan odáig jutottam, hogy naponta tiszta nadrágot kellett felvennem (nem alsónadrágot, hanem farmert). Általában nekem akkor gyakrabban jött, amikor stressz volt, de ugyanakkor az is természetes volt, hogy a legnagyobb nyugalomban fordult elő. Amit még észrevettem, az az, hogy a kevés alvás még rosszabbá teszi. Ált. 2-3x naponta, teljesen váratlanul. Hozzáteszem, hogy sietéskor, ne adj Isten futáskor még erőteljesebben fordult elő.
Aztán egyszer, teljesen más okból kipróbáltam a fityma állandó hátra húzva tartását (szabadon marad a makk). Nem csak vizeléskor, 0/24-ig.
Másnapra elmúlt. Legnagyobb csodálkozásomra, ugyanis addig meg sem fordult a fejemben, hogy ez lehet a megoldás.
Nyilván, persze sokat játszott közre a stressz, de nekem ettől teljesen elmúlt, azóta 1x sem jött elő. Valószínűleg vizeléskor ott (a fityma alatt) maradt és felhalmozódó baktériumok bejuthattak a húgyvezetékbe - de ezt csak feltételezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!