Második ill. többedik babánál használtatok mérleget etetés előtt, után?
Szerintem hagyd a mérleget a francba! Figyeld a babád, ha jól fejlődik és kiegyensúlyozott, semmi baj.
Minden gyereknek mások az igényei, az állandó méricskélés csak kikészít, ahogy te is írtad.
Ne stresszelj rá az etetésre, nem lesz semmi gond!
Mivel az elsőnél én is szétstresszeltem magam ezen, a másodiknál már nem is szereztünk be mérleget. Igen ám, de ő meg olyan baba volt, aki 10 perc alatt kiszopta az adagját, én pedig nem voltam képes elhinni, hogy komolyan jól tud lakni ennyi idő alatt, úgyhogy újra folyton izgultam.
Azt javaslom neked, amit nekem is tanácsoltak akkor többen, hogy szerezz csak be mérleget, és egy-két naponta este mérd le a babát. Így látni fogod, rendesen gyarapszik-e, ugyanakkor megkíméled magad az állandó izgulástól. Ha lesz harmadik, biztos, hogy én így fogom csinálni.
Ez olyan sok mindentől függ...
Az első gyerek nem szopott, vagyis csak kevest, nem fogadott el pótlást, nem hízott. De boldog volt, az orvos is vizsgálgatta, mitől ilyen.
tiszta rémálom volt...
Most 5 éves, most is vékony, nem túl jó evő.
Féltem is a második gyerektől ...
Ő egy mániákus szopó volt, sokat is evett, sokszor, már nem adtam neki, mert féltem, hogy kidurran.. :D
Eszembe sem jutott méregetni. Egy héten egyszer mértem, mindig is jól hízott, jól evett.
most 2,5 éves, és egy zabagép. :)
Most is van, hogy mondom, elég volt szerintem. :)
Szóval ez persze rutin, de legfőképpen gyerek függő. Na meg önbizalom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!