Nem fogadja el a cumisüveget /a cumit se/ ha pohárból itatom akkor ordít!? 3 hetes baba
Figyelt kérdés
pedig fontos lenne hogy elfogadja mert én februárba megyek vizsgázni és addig párom marad itthon a kicsivel de nem fogadja el se a cumisüveget se a pohárból itatást mit tegyek?ötletek?2014. jan. 21. 18:31
1/8 Jégtánc válasza:
Kitartás ,türelem.Februárig még nagyon sok idő van.
2/8 anonim válasza:
Váltsatok cumit! Az én kislányom csak és kizárólag egy félét hajlandó a szájába venni, a többit mind kiköpi. A szilikonosak (átlátszók) egyáltalán nem tetszettek neki. Én is nagyon izgultam emiatt, mert decemberben, januárban nekem is sok vizsgám volt és a férjem maradt itthon . Nagyon féltem, hogy nem fogja tudni megetetni.
3/8 A kérdező kommentje:
próbáltuk a fogszabályzósat a hagyományosat de egyiket sem fogadja el. ahogy a szájához ér és megérzi hogy nem cici azonnal köpi ki
2014. jan. 21. 18:54
4/8 anonim válasza:
Ne Te add neki. Ő tudja, hogy tőled ennél jobb is telik, hiszen anyaszagod, anyahangod van.. Már az etetéshez is apa vegye ki a kiságyból, és lehetőleg a hangodat se hallja.Te maradj addig a másik szobában.
5/8 A kérdező kommentje:
megfogjuk próbálni:) köszönöm:) csak aggódok hogy mi lesz ha nem fogja így sem elfogadni:/ vizsgázni nem tudom magammal vinni
2014. jan. 21. 19:33
6/8 anonim válasza:
Én magammal vittem vizsgázni. Megszoptattam mielőtt bementem, és vizsga alatt anyukám sétálgatott vele. Igaz, csak egy 2,5 órás vizsga volt. Egyébként én is azt javaslom, hogy apuka próbálja cumiból etetni.
7/8 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem tudom mennyi idő lesz a vizsga így célszerűbb lenne ha apuka marad itthon addig vele csak hát nem nagyon akar semmit elfogadni ami nem cici és február már nincs olyan messze
2014. jan. 21. 19:53
8/8 anonim válasza:
Próbálj ki másik cumisüveget! Kisfiam eleinte nem skart inni az Avent-esböl, csak a Mam-osból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!