Mikor be elkezdődött az első szülési fájás mi jutott eszetetkbe, megfürdötetek előtte? Mit csináltatok otthon?
Nekem hajnal fél4kor elfolyt a magzatvíz, fájások még sehol sem voltak. Lezuhanyoztam, összeszedtem magam nyugodtan, fél5re beértünk a kórházba, és ott kezdődtek a fájások, rögtön 5percesekkel. 8:34kor megszületett a kisfiam:)
Én abszolút pozitívan éltem meg, mert végre találkozhattam a pici fiammal, akivel 9 hónapig "összezárva" éltem:)
3hós kisfiú anyukája
Én pont előtte zuhanyoztam mielőtt elfolyt a magzatvíz. Éppen lefeküdtem aludni, mikor elázott az ágyam:-)
Már össze volt rakva a pakkom, ki volt készítve a ruhám, így csak a piperét dobtuk még a táskámba és indultunk.
Mondjuk én ekkor már 24 órája vajúdtam, vagyis voltak gyakori fájásaim, csak nem voltak rendszeresek. Én már tudtam, hogy aznap megszülök:-) Vagyis másnap sikerült, mert éjfélkor folyt el.
Szia
Nekem az,hogy asztaaa k.u.r.v.a....húúúú de fáj... :)
Na de most komolyan...:)
Nekem úgy indult az első fájásom,hogy éjféltől óránként mentem pisilni,majd mikor 3/4 3-kor ismételten kimentem és megtörölköztem pisilés után,csak azt vettem észre,hogy még mindíg folyik valami...:) Töröltem-töröltem...majd jött egy bazi nagy fájdalom.. Dübörögtem át a falon a páromnak,de ő úgy aludt,mint a bunda... Na majd mikor abba maradt a fájdalom,bementem a hálóba,és mondtam a páromnak,hogy lehet,hogy ma szülünk..Megnéztük egy világos törölközőn,hogy a víz folyik-e,és hát az folyt..Felhívtuk az ügyeletet,és azt mondták,hogy ha a víz folyik ,akkor irány a kórház.. hát jó..Csináltunk egy pár szendvicset a párommal,beraktuk még a hiányzó dolgokat a táskába,elmentem vagy kétszer még wc-re,és olyan 1/4 5-re beértünk végül a kórházba..De nekem mire elindultunk,már nagyon gyakori volt a fájások száma.. Alíg tudtam lemenni a lépcsőn...Minden fordulónál megkellett állnom,annyira fájt... Aztán kórház,ctg,wc,vizsgálat,majd 6.03-kor megszületett a kicsi.:)
Amúgy én is annó úgy gondoltam,hogy majd hogyha megjönnek a fájások,akkor lezuhanyozok,meg hajat mosok,de roppantul örültem,hogy egyáltalán kibírom a fájdalmat...:)
További jó babázást mindenkinek!!!
Üdv.,egy 4 hónapos kislány anyuja :)
Ja..azt elfelejtettem írni,hogy nem volt bennem egyáltalán félelem,mert tudtam,hogy fájni fog,és kész..
Ezt elkönyveltem magamban,és úgy voltam vele,hogy ez ezzel jár..:)
/Amúgy nem kaptam semmilyen fájdalomcsillapítót/
Azt mondta a párom,hogy volt,hogy lila volt a fejem,mikor jöttek a fájások...:)
/17.14-es voltam.:)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!