Szoptatós Anyukák! Milyen érved van az oltás mellett?
Figyelt kérdés
H1N1.
Nem érdekel h kit idegesít a kérdésem,és az sem h ki ellenzi.
Kérlek,az válaszoljon,aki érintett.
Köszönettel!
2009. dec. 4. 14:49
1/9 anonim válasza:
Ha akarod egy kicsit gazdagítani a gyógyszeripart, meg a Bajnai bácsit, akkor adasd be.
2009. dec. 4. 15:00
2/9 anonim válasza:
Szia!
Én szoptatom 3 hós babám, és a háziorvosom kifejezetten ajánlotta az oltást. Hát... még én is gondolkodom...de valószínűleg beoltatom magam:(
2009. dec. 4. 15:03
3/9 anonim válasza:
15:05-nek
Te szerencsétlen kretén!
A kismamáknak, szoptatós anyukáknak, gyerekeknek, veszélyeztetetteknek, eü-alkalmazottaknak, tanároknak, stb. INGYEN adják a védőoltást!!!
Szerinted ettől miért lenne gazdagabb a Bajnai?!
(Sajnálatos, hogy hülyeség ellen nincs védőoltás!)
2009. dec. 4. 15:13
4/9 anonim válasza:
10 hónapja szoptatok, nem oltatok. Ismerősöm beoltatta magát, 3 napja fekszik az intenzíven mellékhatással, lélegeztető gépen van.Egyébként sem oltattam volna.
2009. dec. 4. 15:16
5/9 anonim válasza:
Védettek vagyunk. Ellene nincs érvem.
2009. dec. 4. 16:43
6/9 A kérdező kommentje:
15.16- az ismerősöd közvetlen ismerős,vagy valakinek a valakije?
És milyen tünetekkel kerűlt az intenzívre?
Vagy ez csak egy kacsa-hír?
2009. dec. 4. 16:46
7/9 anonim válasza:
Nem akarok lélegeztetőgépen feküdni egy intenzív osztályon. Úgyhogy beadattam, iskolás fiam is megkapta.
(A fityesz zs ellenkampányáról meg annyit, hogy gusztustalan)
2009. dec. 4. 17:08
8/9 anonim válasza:
Védőnő és gyerekorvos is javasolta, mi a férjemmel beadattuk magunknak. Ő metrózik nap mint nap, én is bevásárolni járok, piacra stb. Legalább csökkentsük az esélyét annak, hogy hazahozzuk a vírust. Nem lett mellékhatása, kicsit zsibbadt aznap a karom. SŐT, hogy borzoljam a kedélyeket, egyszerre adattuk be a hagyományos, szezonális influenzával. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!