Ha van oltás akkor már nem vagy hordozó? Vagy hiába az oltás, attól még hordozhatod és tovább adhatod?
szia.
Ha beoltattad magad,attól még lehetsz vírushordozó,tehát tőled bárki elkaphatja,sőt te is lehetsz beteg,csak enyhébb lefolyású lesz mint annál aki nem oltatott.Én ezért nem oltatom be magam,mert a babámnak még nem lehet,tőlem mindenképp elkaphatja.
Én szoptatok,továbbra sem merek oltatni.
Nem megyünk sehova,csak sétálni- ahol lakunk,szinte nem találkozunk senkivel.
Tél,Balcsi-part:))
Én így próbálom elejét venni a dolognak.
DE!!!!
Apa jár sok fele,így ő oltat- azt hiszem így döntött.
De akkor szinte felesleges,mert minket attól még megfertőzhet?????
szia
nem felesleges, mert ha el is kapja lehet csak egy náthaként éli meg a szervezete, ez esetben csak a náthát adja tovább.de, ha nem oltatakkor tuti a vírust adja tovább,amenniyben elkapja.
Ahha!!!!
Értem.Szóval ha el is kapja,akkor csak egy gyenge vmit tud átadni?
Nem ezt a veszélyes és vad vírust adja tovább?
12:43-as vagyok:
"mert ha el is kapja LEHET csak egy náthaként éli meg a szervezete, ez esetben csak a náthát adja tovább.de, ha nem oltatakkor tuti a vírust adja tovább,amenniyben elkapja.
"
bocs, de nem voltam egyértelmű(én is orvostól tudom),szóval,ha LEHET csak náthaként éli meg ,azt adja tovább,de lehet influenzás is,ekkor a vírust adja tovább,csak az oltottnak gyorsabb-gyengébb lefolyású,és szövődmény mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!