Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen itató pohara van 9hós...

Milyen itató pohara van 9hós babátoknak?

Figyelt kérdés
most szeretnék neki venni de nem tudom hogy melyik a jó. Rossmannban most akciósban van a saját márkás 6hós kortól. használja valaki azt a fajtát? mi a véleményetek róla? első babás vagyok :)

2014. jan. 24. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Avent itatópohár
2014. jan. 24. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom,milyen a Rossmannos, de szerintem olyan nagy különbség nincs itató poharak között. Arra érdemes odafigyelni, hogy ne legyen rajta túl kicsi a lyuk, mert azt nem nagyon lehet kitisztítani.
2014. jan. 24. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem van különbség, pl. az ÉN tapasztalatom szerint csak egyetlen egy nem csöpög és az a Tommee Tippee márka. Nagyon jól kézre is áll. Libero Klub pontért is megveheted, ha esetleg Libero pelust veszel.

[link]

2014. jan. 24. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi ilyet használunk: [link]

De ez szerintem gyerekfüggő. Nálunk véletlen se ugyanazt volt hajlandó használni a két gyerek.

2014. jan. 24. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi ezt a rossmannost használjuk fiam 5 hónapos kora óta (most 17 hónapos). Nem csöpög egyáltalán, mi nagyon szeretjük. A szelep két fokozatban állítható, lassú (teknős)- akkor csak egy lyukon jön a víz, és gyors (nyúl)- akkor mind a 3 lyukon jön. Lehet szelep nélkül is használni, és akkor sem folyik, ha jól emlékszem (bár ebben nem vagyok 100%). Azt hiszem 260 ml-es, szóval fér is bele rendesen. Annyi bajom van vele, hogy elég öblös, széles, és ha csak kistáskát viszek, nem fér el a táskámban. Szerintem megéri az árát, ha akciós, akkor meg pláne. Én teljes árban vettem, de úgy sem vészes (1100 ft körül).
2014. jan. 24. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
NUK. és az sem csöpög! csak ezt próbáltuk,de szuper! és imádom a mintáját, színét :)
2014. jan. 24. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

ez az,csak szakurafa mintával :)

2014. jan. 24. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!