Van itt olyan anyuka, aki beoltatta mar H1N1 ellen 1-3 ev kozotti kisgyermeket? Mik a tapasztalatok?
Es nalatok az orvos javasolta? Hol elsz?
Nekem Dr Kulcsar Andrea (Laszlo Korhaz) javasolta, de a haziorvos nagyon nem...igy nehez dontenem. Anyai megerzesem viszont igent mondana, de nem tudom hallgassak-e arra, m nagyon tulaggodos vagyok.
Én beoltattam a 16 hónapos kisfiam 2 hete, semmi baja, tünete nem volt!
Tudod, mennyit tanulnak a gyermekorvosok, háziorvosok az orvosi egyetemen a vírusokról...? Hmmm.... Nem véletlenül vannak kiakadva az immunológusok, amikor a gyerekorvosok és háziorvosok döntenek... Kulcsár Andrea összehasonlíthatatlanul többet tud a vírusokról... De hallgass meg virológusokat, infektológusokat! Érdekes módon az ő véleményük egyöntetű... A hàzi- és gyerekorvosoj "laikusként" osztják az észt, és épp annyira megosztott a véleményük, mint a civileké :(
Igen, engem is ez aggaszt, ugyanakkor viszont bizom a mi gyerekorvosunkban.
Kulcsar Andrea viszont valoban ennek a tudora. Igazad van. Egyre inkabb hajlok arra, hogy ra hallgassak.
Azert varok meg tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!