Miért sír a Fiam? Mit csinálok rosszul? Mi lehet a baj? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Az én Fiam 21 hónapos!Van egy barátnőm és neki is van egy pici Fia és a problémám az hogy nem tudunk találkozni mert a Fiam mindig sír ha a másik kisfiú épphogy csak kacag egyet.Mintha félne...Tanácstalan vagyok nem tudom mit csináljak,a játszótéren ugyan ezt csinálja!Próbálkozok,találkozunk újra és újra,reménykedem h lesz változás,de semmi.Kérlek benneteket segítsetek!2014. jan. 24. 10:21
1/9 anonim válasza:
nem érzi jól magát a társaságában! minden gyerekkel ilyen vagy csak vele?
2/9 anonim válasza:
fél tőle? Másik gyerektől is?
Az én gyerekem mikor pici volt, minden kedveskedő egyént leordított, aki közel hajolt hozzá, az ezerszer látott védőnőt, még anyóst is, már égő volt. Kinövi.
3/9 anonim válasza:
Még mindig jobb ha leordítja a védőnőt, az én fiam lefosta :) A védőnőm erősködött, hogy akarja nézni a gyerek popsiját és hát rosszkor nyitottuk ki a pelust :D
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos minden kisgyerekkel ilyen!
2014. jan. 24. 17:34
5/9 anonim válasza:
Azért találkozzatok a barátnőddel nyugodtan, csak ne erőltessétek, hogy a kicsik feltétlenül együtt játszanak. Ebben a korban még nem tudnak együtt játszani, korban, fejlettségben nem tartanak ott.
A fiamat írd nyugodtan kisbetűvel...
6/9 A kérdező kommentje:
Miért írnám kisbetűvel?Tudok helyesen írni,nekem így esik jól!Segítséget vártam nem kritizálást!
2014. jan. 27. 09:13
7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nem játszanak együtt,tisztában vagyok azzal,hogy még nincsenek abban a korban.Csak egy szobába,egy lakásban vagyunk,meg az utcán együtt sétálunk.
2014. jan. 27. 09:15
8/9 anonim válasza:
Hú, de érzékeny valaki a kritikára! Pedig nem is volt bántóan megfogalmazva..
A helyesírás nem "hogy esik jól - kérdés", hanem egyszerűen, hogy szabályos...ennyi...
9/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom,hogy itt nem a helyesírás fontossága a lényeg!Csak sajnos némelyik ember jobban érzi magát attól,ha a másik emberbe beleköthet!
2014. jan. 30. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!