Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lemondanátok a gyerekorvosi...

Lemondanátok a gyerekorvosi általános vizsgálatot a h1n1 miatt?

Figyelt kérdés
Most kéne mennünk hossz- és súlymérésre a 9 hónaposommal, de szívem szerint lemondanám a járvány miatt. A rendelőben, illetve a váróban szerintem simán el lehet kapni a vírust. Egyébként sem olyan fontos ez a méricskélés.
2009. dec. 4. 00:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, milyen baj derült ki nálatok?
2009. dec. 5. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem mondanám le.Be oltattuk magunkat.Most lett egy éves.Nincsen mitől félnem. Ha nem lennénk be oltva is vinném.Egésszéges rendelésre,és egy átlag doki is érti a módját hogyan védje ki a tovább fertőzést.
2009. dec. 5. 20:52
 13/16 anonim ***** válasza:
javítok: egészséges bocsi
2009. dec. 5. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
ennyi erővel a közértbe se menj be vele ott is lehet bárki beteg meg rádköhög.
2009. dec. 5. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam írni, boltba se jársz? Sőt, ha szellőztetsz, ugyanannyi esélyed van-pontosabban ugyanúgy megvan az esélyed, hogy elkapd, mintha elviszed a gyereked tanácsadásra.

Én elviszem a gyereket, ha kell dokihoz is, és megyünk sétálni is minden nap, és megyünk babaklubba is, pedig nem vagyunk beoltva.

Ha akar a betegség, úgyis megtalál, el nem lehet bújni előle...

De ha félsz, hívd ki a védőnőt, ki fog menni megmérni.

2009. dec. 5. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
ha nem kell oltás (és 9 hósan kötelező nem kell, esetleg fakultatív), akkor szerintem is kihagyható. Nekem hétfőn fejlődésneurológiára kellett volna vinni 8 hós lányomat, de felhívtam a doktornőt, hogy nem viszem. Kedden kontroll labor lett volna, mert 1 hónapja minimális eltérés volt a májértékekben, de megbeszéltem a doktornővel, hogy nem megyünk. Szóval én is mindent lemondok, minek kisértsem a sorsot, ha nem életbevágó.
2009. dec. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!