Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lemondanátok a gyerekorvosi...

Lemondanátok a gyerekorvosi általános vizsgálatot a h1n1 miatt?

Figyelt kérdés
Most kéne mennünk hossz- és súlymérésre a 9 hónaposommal, de szívem szerint lemondanám a járvány miatt. A rendelőben, illetve a váróban szerintem simán el lehet kapni a vírust. Egyébként sem olyan fontos ez a méricskélés.
2009. dec. 4. 00:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálatok nincs olyan, hogy "egészséges rendelés"???...

Ez nálunk külön rendelőben zajlik, oda csak az egészséges gyerekeket lehet vinni ilyen méricskélésre vagy a kötelező oltásokra...

Én is simán lemondanám a helyedben, a gyereked a legfontosabb!

Ha nekik ANNYIRA sürgős, akkor jöjjön ki lakásra a védőnő vagy az orvosnő és mérje meg ott (megérne 1000-2000 Ft-ot, hogy ne kelljen betegek közé beülnötök.)

2009. dec. 4. 00:31
 2/16 A kérdező kommentje:
dehogynem, ez egészséges rendelés. Ezzel együtt nem érzem biztonságosnak. A doki naponta kb. 30 influenzás gyerkőccel találkozik, s utána átjön az egészséges rendelésre...
2009. dec. 4. 00:41
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Szia, nekem pont egy éves a fiam, én nem viszem! Felhívom majd a védőnőt, és közlöm vele ha kíváncsi a gyerekre, jöjjön i és nézze meg! Nincs semmi gondunk, akkor meg minek?
2009. dec. 4. 06:57
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Én csak 6 hónaposan és 1 évesen vittem el a fiamat ilyen rendelésre. Nem üldögéltem én ott órákat,hogy megmondják hány kg
2009. dec. 4. 07:34
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

Én nem vinném. Hívd ki a védőnőt hogy mérje le. Nektek nincs otthon mérleg? Amúgy általában van egészséges rendelés azaz tanácsadás, de az sem garancia, én oda sem viszem a 2 hónapos babámat. Bőven elég megfogni a kilincset, vagy leülni a váróban...

Szerintem ne vidd ha nem muszáj, vagy kérj időpontot.

Minden jót! :)

2009. dec. 4. 08:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindig időpontra mész és csak két emberrel találkozol, 10 perc alatt végzel.
2009. dec. 5. 16:53
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha betelefonálsz és bediktálod a méretit,lehet elég. Kérdezd meg a dokit. (Nekünk most esedékes a csípőszűrés, de én most vissza nem viszem járvány idején.)
2009. dec. 5. 17:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
és visszem tanácsadásra mert nekünk meg ugyanabban a rendelőben van de az a baj hogy a kötelező oltásokra meg kell vinnem. TI NEM Viszitek védőoltásokra az én babám 2 és fél hós
2009. dec. 5. 17:46
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
Én még nem léptem át a rendelőben küszöbét. Minden kötelező oltást otthon kapott, egy éves kontrollra egyszerűen kijött a Védőnő, mérlegem van, centit hozott. Párezer ft és simán kijön a doki. Én sem viszek egészséges gyereket rendelőbe.
2009. dec. 5. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos megjelenni a tanácsadáson. Nálunk ilyen mérésből derült ki, hogy nagy baj van ,pedig előző hónapban semmi jele nem mutatkozott.És ezzel nem vagyok egyedül.Nem véletlenül méregetnek hónapról hónapra.Tudom, hogy általában rendben van minden,de mivan ha mégsem.Ha nem mentünk volna nem is tudom mi lenne. Beteg gyereket biztos nem visznek oda.Inkább kihívják hozzá az orvost.Mi megyünk jövő héten is.
2009. dec. 5. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!