Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy egyik nap...

Miért van az, hogy egyik nap sok a tejem, másnap már kevesebb, vagyis pont elég a babónak?

Figyelt kérdés

És ez így váltakozik már régóta. A kicsim 6 hós és nem fejek már kb 2-3 hónapja egyáltalán. Ezt úgy értem, hogy két szopi között is feszül, és majdnem robbannak, főleg reggel, másnap meg kényelmesen elvagyok velük.

Köszi a válaszokat.

2008. júl. 17. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia,nekem is szokott igy lenni,van amikor reggel ömlik a tejcsi belöle,van amikor nem , én azt figyeltem meg hogy nagyon befolyásolja hogy mit eszek mit iszok,mert ha rántásos dolgot eszek akkor rengeteg lesz a tejcsim,de ha nem figyelek oda akkor kevesebb lesz. 8 hetes anyuka
2008. júl. 18. 09:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Lehet, tényleg így van, mert pl ha fokhagymás, hagymás kaját csinálok kevesebb. Na majd odafigyelek rá. :)
2008. júl. 18. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem egysze nem volt elég-akkor törtem meg a kocsimat..lehet a fáradtságtól,stressztől,és amit eszel attól is..de hát az ember nem minden nap egyforma.lehet,h lassan beáll a kereslet-kinálat is..
2008. júl. 19. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!