5 hetes kicsi lányom nagyon hasfájós. Mit tehetnék, hogy könnyítsek a fájdalmain?
A hasfájós korszakon minden baba átesik. Jót tesz a fájó pocira a meleg ( magos párna DM-ben lehet kapni ), a meleg fürdő, szopi közben is ellazulnak a babák, így csökken a hasfájás, egy puha takaróba bugyolálva ringathatod. Az infacol jó szer, könnyíti a szelek távozását, a GrippeWater gyógyvíz is be szokott válni, bár erős kaporíze miatt nemigen szeretik a babák, Az édesköménnyel óvatosan, mert sok babának nagyon megmozgatja a beleit ezáltal szinén megfájdul a pocakhuk, az ánizsmagból főzött tea a babának kifejezetten görcsöldó, és a homeopátiás golyócskákat is meg lehet próbálni.
Szia. Nekünk sem használt semmi,a homeopátia sem. Tényleg én minden dolgot kipróbáltam! Egy dolog segített csak,aminek te nem biztos hogy örülni fogsz.A diéta. Ki kell vonnod az étrendedből minden tejterméket, mindent ami fehér lisztel készül, minden édességet és cukrosat, minden halat és tojást,minden olajos magvat,mogyorót, plusz azokat amiket amúgy sem ajánlatos enni,a K betüs zöldségek amik puffasztanak és a gyümölcsök, eper, málna, citrusfélék.
Leírom nekem miből áll az étrendem. Rozskenyér, vagy teljes kiőrlésű barna kenyér,barna rizs,burgonya,ráma margarin, csirkemell sonka,pulykamell sonka,natúr csirkemell,vagy pulykamell,vagy karaj,olíva olaj, cukkíni, patiszon, paprika, uborka,fejessaláta, sárgarépa görögdinnye, alma,banán,szőlő. Multivitamin üditő 100%-os ásványvízzel higítva, kamilla tea, csipkebogyó tea, 100%-os gyümölcsteák mézzel. Tudom,hogy sokan le fognak hurrogni,de nálunk két nap után javulás volt és már nyoma sincs a hasfájásnak. Két hétig szigorúan betartottam,aztán most már reggel iszom egy pohár tejet műzlivel, ebédre eszem főzeléket is,aztán idővel szépen lassan vissza lehet majd térni a régi étrendhez. Remélem segítettem,pár napot megér szerintem,hogy kipróbáld! Én nagyon drukkolok, mert tudom min mész keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!