Arra gondoltam, hogy veszek valami jelképes ajándékot és borítékba adok még 5000 forintot a jövő héten.
Kisfiam 9 hós és szinte hetente, kéthetente jártunk hozzá, nem betegség miatt, hanem mert vagy nyomon követte a súlyát, vagy oltást kapott vagy valami. Mindig ő hívott minket. Oltásért sem fizettem soha, hogy beadja, pedig minden nem kötelezőt is kapott. Elég az ötezer ilyen esetben vagy több kéne? Köszi a válaszokat!
Nekem 2 gyermekem van, de még soha sem adtam semmit karácsonyra, mi a návnapján szoktuk felköszönteni.
2009. dec. 3. 19:36
2/11 anonim válasza:
Valamit mindenképpen adunk ! Kv ,vagy valami ilyesmi .
2009. dec. 3. 19:51
3/11 anonim válasza:
Ha ilyen gyermekorvosunk lenne, én is adnék, de sajna a miénk nem érdemli meg :( Szerintem jó amit kitaláltál.
2009. dec. 3. 19:55
4/11 A kérdező kommentje:
akkor elég lesz az ötezer, nem fog kiröhögni???
Mifelénk a nőgyógyászok olyanok, hogy a 30ezerrel kiröhögik az embert :-(
2009. dec. 3. 20:32
5/11 anonim válasza:
Én tavaly is egy italt adtam neki karácsonyra.
2009. dec. 3. 20:40
6/11 anonim válasza:
Nagyon kevés az 5000 én annyit adok ha kihivom minimum 10000 kellene.
2009. dec. 3. 20:45
7/11 anonim válasza:
Elsőbabás rutintalan kismama vagyok.
Miért is kellene ajándékot venni az orvosnak?
Ha nem veszel, akkor nem fogja ellátni a munkáját?
Vagy nem lesz olyen figyelmes?
Az mi dokinénink is nagyon alapos és jó orvos. Mindegyik mama hozzá akarja vinni a gyerekét (mi hozzá tartozunk lakcím miatt)De nekem eszembe sem jutott, hogy ajándékot kellenne vennem neki karácsonyra, vagy akár a névnapjára.
Talán rosszul teszem?
2009. dec. 3. 20:45
8/11 anonim válasza:
Hát még én se hallottam arról hogy kéne venni valamit a dokinak karácsonyra. Ráadásul 5 meg 10 ezer forintokat??? Megáll az ész. Ez most akkor nem a szeretet ünnepe??? Ha annyira meg szeretnéd ajándékozni, szerintem egy kis apróság is megteszi, a szándék a fontos.
2009. dec. 3. 21:33
9/11 A kérdező kommentje:
huh hát most nem lettem okosabb, mindenki máshogy vélekedik, nem csoda hogy én is tanácstalan vagyok. csak valahogy meg szeretném hálálni, hogy a babámra valamilyen oknál fogva jobban odafigyelt mint a többire
2009. dec. 4. 08:26
10/11 anonim válasza:
Én adok a gyermekorvosnak,az aszisztensének is,és van 2 védőnő aki felváltva jönnek hozzánk.Nem pénzt adok,hanem csokoládét és süteményt.Szerintem Karácsonyra azért nem kéne pénzt adni,de ez az én véleményem,ha már mindenképpen adni akarsz,akkor tea,kávé,csoki,vagy valami karácsonyi kis figura.Nekem elég sokat segítettek,első babás vagyok,rengeteget hívtam,kérdésekkel bombáztam őket.Kedvesek,aranyosak én így döntöttem,hogy adok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!