Nektek volt olyan hogy azt mondta a doki hogy nem jo a baba reflexe?
Annyiban tudok segíteni, hogy az én lányomnak találtak vérömlenyt a fejében,a 3 hós ultrahangon ami a szülés közbeni agyvérzésre utal. 5 hónaposan voltunk kontrollon, addigra felszívódott. Ezután jártunk gyógytornászhoz, aki betanított minket, hogyan tornáztassuk otthon a picit. 6,5 hósan kezdett el forogni, kúszást kihagyta, 10 hósan mászott egészen 14 hós koráig, ekkor indult el egyedül. Most 15 hónapos, megtörtént a záróvizsgálat,makk egészséges, értelmileg 18 hós szinten van.
Ne aggódj, ha volt is valami azt ma már könnyen lehet orvosolni. Ha van kérdésed, írj nyugodtan!:)
Nekünk azt mondták, ahogy beékelődött a szülőcsatornába, akkor nyomódhatott meg a kis feje és pattant el egy ér és tényleg nem ritka jelenség. Egyébként császárral, 10/10- es apgarral született.
Neki a mozgásán nem látszott, hogy gond van, csak kicsit kèsőbb indultak be a nagyobb mozgásfejlődések. Az SZZK-s konduktorunk (hàla neki) a katona módszert alkalmazza, nem is kellett semmi màs.
Ugyanolyan, mint, amikor téged ultrahangoztak terhesség alatt, csak a kutacsához teszik, ott kukkantanak be.:-) Nem fáj nekik, az én lányom nézelődött közben.:-)
Azt nem tudom, hogy lehet-e összefüggès. Időre született, nem volt kis súlyú, milyen apgart kapott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!