Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hörgőgyulladásnál köhögött a...

Hörgőgyulladásnál köhögött a babátok?

Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom, hogy nagyon köhögnek, de a mi babánk nem köhög, csak néha hörög. Normális ez? Hogy jön fel a váladék ha nem köhögi fel?
2009. dec. 3. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdésed!:( Milyen gyógyszert kapott? Köptető, esetleg hörgőtágító?
2009. dec. 3. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenkor szoktak adni köptetőt, nyákoldót, ha hurutos a köhögés.

Egy barátnőm mondta, hogy ők a Stodal szirupot használják az egész családnak bevált, még a kisfiának is. Kérdezz rá a dokinál.

Egyébként jó íze van, már én is szedtem.

[link]

2009. dec. 3. 16:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Spiroprent nyákoldót kapja, de ez csak a nyákot oldja fel, nem köptető.Illetve Zinnat antibiotikumot is már 8 napja, de még mindig hőemelkedés van.:-(
2009. dec. 3. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk még nem született meg a babánk, barátnőm mesélte, hogy ők nagyon nehezen találtak jó gyerekorvost. Én a helyedben, ha úgy érzed, hogy nem javul a pici állapota, elvinném egy maszek fül-orr-gégészhez.

Én most a várandóságom alatt volt, hogy 2 bőrgyógyászhoz is el kellett mennem, az elsőnél nem voltam meggyőződve arról, hogy jól állította fel a diagnózist és igazam is lett, a másik mást állapított meg és amit felírt használt is, nem úgy mint az első dokié.

Úgyhogy én azt mondom, hogy ne hagyd rá, ne várj vele.

2009. dec. 4. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!