Nektek melyik név tetszik jobban? Kadosa, Zerénd vagy az Örs?
Attól függ, mi a vezetéknév, és melyik passzol hozzá a legjobban!
Nekem az Örs tetszik a legjobban. Ismerek Örsöt- és nagyon rendes, szimpatikus ember- így ilyen jó tulajdonságokkal azonosítom ezt a nevet. :) Viszont az Örs név szerintem elég kevés vezetéknévvel hangzik jól.
Nálam második a Kadosa,
és harmadik a Zerénd- ilyen nevet még nem hallottam, de ennek a legkevésbé férfias a hangzása - legalábbis számomra! :)
Írd meg mi a vezetéknév, mert tényleg az ahhoz leginkább passzolót választanám ezek közül!!
11vagyok,
Szerintem ezek a nevek közül még az Örs az, amelyikre nem mondhatni, hogy túlmagyarkodó, meg ősmagyar, meg hipermagyar, meg hasonlók. Ez egy szép régi név.
A másik kettő már kicsit az, de egyébként nem érdekelne ez a helyedben, végülis magyarok vagyunk, nem? Miért ne lehetne régi magyar neveket adni a gyerekeknek? Nem is értem, miért bántó ez annyira egyeseknek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!