6 hónapos szeretném elkezdeni a hozzátáplálást gyümülccsel, mennyi idő után jöhet a főzelék majd a tejpép?
Figyelt kérdés
Szóval mennyi időnek kell eltelnie hogy 2 félét ,majd 3 félét egyen.2009. dec. 3. 14:35
1/2 anonim válasza:
én 3 naponta adtam neki mást, mint előtte. az enyém szeret enni (most hét és fél hónapos, hat hónapos koráig csak anyatejes volt), úgyhogy könnyű dolgom volt, de nem akartam sietni, minek.
szóval először kapott gyümölcsöt, aztán elkezdte nem átaludni az éjszakát, úgyhogy vacsira főzelék+anyatej volt először (krumpli+sütőtök/répa/alma/cukkini/cékla, itt tartunk most), aztán tejpépből sinlacot vettem, ebben nincs laktóz, se glutén. még mindig csak egyszer eszik egy nap mást, mint anyatej, főzelék+sinlac, fürdés, anyatej.
szerintem fogod látni, mennyire élvezi az új ízeket, mennyire igényli, hogy hozzátáplálj (akkor jöhet a főzelék vagy tejpép), vagy mennyire inkább csak ismerkedve nyammog (akkor én még sokáig csak a gyümölcsnél maradnék).
2/2 anonim válasza:
Én 1 hete kezdtem a hozzátáplálást almával és a 2. kaja a sütőtök volt.Közben a dr mondta,hogy kicsit sápadt,ezért adjak neki brokkolit,spenótot,sóskát.Egyébként még nem adtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!