Csak extra szűz olívaolajat vagy avajat lehet a főzelékéhez keverni a 8 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
Étolajat vagy margarint nem?2009. dec. 3. 13:46
1/5 anonim válasza:
Én olivaoljat szoktam, pár cseppet.
Gondolkodtam még a Bertolli margarinon, mert ált. azt vesszük, de maradtam a szűz olivaoljnál.
2/5 anonim válasza:
Nekem Rama-t mondott a védőnő, de én olívát vagy vajat használok mai napig ha külön főzök neki.
3/5 anonim válasza:
Én sima olajat használtam, amit mi is (Vénusz)
4/5 anonim válasza:
Étolaj is jó,abból is van jó minőségű.Extra szűz olívaolaj teljesen értelmetlen,hiszen a főzésnél elmúlik a "szüzessége",azt csak salátákhoz használjuk.Sima olíva is jó,kukoricacsíra olaj...szóval mindegy,csak ne gagyi legyen.
5/5 anonim válasza:
Akkor rakom a kajához az extra szűz olajat,a mikor már megfőtt, turmixolás előtt.
Tudom, hogy a főzésheuz nem jó, ahhoz nem is használok.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!