Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megszokott az ilyen a majdnem...

Megszokott az ilyen a majdnem hat hónapos babánk csinálta? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Lassan tud ülni ma is üldökélt egy kicsit akkor ráhajolt teljesen a lábára kezdte enni a szokniát, és egyszer valahogy rugott-lököt magán és már hason is volt. Én meg cak néztem meg fel is vettem.
2009. dec. 3. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Az enéym mikor elkezdett felülni,(pont 6 hónapos volt) simán elaludt ülve, úgyhogy teljesen előre volt hajolva.
2009. dec. 3. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

előfordulhat.

viszont a helyesírásodat nem ártana tréningezni.

2009. dec. 3. 13:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Elnézést sötétbe írok:

Lassan tud ülni, ma is üldögélt egy kicsit akkor ráhajolt teljesen a lábára kezdte enni a zoknit, és egyszer valahogy rúgott lökött magán és már hason is volt. Én meg csak néztem meg fel is vettem.

2009. dec. 3. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
62%

az picim is nagyon hamar csinált mindent.Pl. még 3 hónapos nem volt,mert 14-én lett volna,és pont a névnapján 6-án hasra fordult. 6 hónapos korától kúszik,és alig töltötte be a 6 hónapot már ült. 7 hónapos korától pedig már mindenbe feláll,és gyönyörűen körbe megy az asztalnál,meg a szekrényeknél.Ügyes,erős babád van!

Kedves második válaszoló,ez az oldal nem arról szól,hogy oktassuk ki az embereket,hanem tanácsokat és véleményeket osztunk meg egymással.

Neked pedig a stílusodon és a modorodon nem ártana csiszolgatni,nem is "gatni",hanem csiszolni rajta egy jó nagyot!!!

2009. dec. 3. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
nem arrol szól hogy oktassunk? Te mit csinálsz:-))
2009. dec. 3. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Elnézés,de valahogy tudatni kellett neki,hogy esetleg a kérdező milyen kellemetlenül érezhette magát,hogy várja a választ,és helyette kap egy ilyen bunkó választ!

én nem oktató jelleggel írtam,hanem csak leírtam a véleményemet,mert az ilyen ezen az oldalon mindig is bosszantott. De ezen nem fogunk összeveszni!!!

2009. dec. 3. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
nem neki,hanem vele,még mielőtt én is megkapnám :)
2009. dec. 3. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
akkor ez a vita befejezett.
2009. dec. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!