Más babája is kikakilja a glicerines kúpot?
Figyelt kérdés
Eddig összesen 2x használtuk és volt eredménye (nem sok, éppen, hogy az eleje kijött a kakinak) és mindig ott volt a pelusban a kúp is, majdnem egészben. Ennek így ki kell jönnie? Nem kellene elolvadnia? Kb. fél óra, óra múlva kakált tőle, tehát nem is rögtön, hogy ne tudjon elolvadni. :S2009. dec. 3. 11:24
1/4 anonim válasza:
Igen ilyen ez a kúp miis használtuk.De én úgy csináltam h húztam 1 kesztyüt és és kiszedtem a kúpot letöröltem és visszaraktam neki utána volt böven széklete a lányomnak.Tudom h undi a dolog de inkább ez mint h üvöltsön a gyerek azért mert a fáj a hasa attól h nem tud kakilni.
2/4 anonim válasza:
Igen, a glicerines kúpnak ez a célja, nem kell felodódnia, ingerli a végbelet.
3/4 anonim válasza:
szia!!
az én kisfiam az első oltás után kapta először, ki is kakilta azonnal. akkor váltottunk Nurofenre, ezt használtuk sokáig. 3 hónapja lázgörccsel kórházba kerültünk és mivel mindent kihányt nem lehetett a kúpon kivül más megoldás, azt adtak neki, a dr. nő megmutatta, hogyan kell bent tartani a kúpot. össze kell szoritani a popsiját, kb.15-20 percig, igy felszivódik már és ha kakil is ez nem lesz benne.
4/4 anonim válasza:
12:10-es! Szerintem félreértetted a kérdezőt. A glicerines kúpot nem lázra adják,hanem szorulásra!:D
Egyébként kúpnál igaz,hogy össze kell szorítani a fenekét,hogy ne csússzon ki,de nem 15-20 prcig,hanem csak pár másodpercig. A másfél lves fiamnál a pár másodperc is örökkévalóság,nemhogy negyed óra!:D
Bocs az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!