Volt valaki, akinek bejött, hogy éjszaka vizet adott a babának-és igy aludt vissza?
köszi
én úgy gondoltam,hogy szoptatás helyett-és aztán később ez is megszűnik
Igen,6 hónapos kora körül úgy láttam,hogy már csak megszokásból kel a kajáért(főleg hogy vacsira már evett főzelékeket,,tejpépet ergo úgy gondoltam nem lehet éhes)
Ugyanabba a cumisüvegbe amiből etettem töltöttem vízet,félig csukott szemmel beszipákolta majd láss csodát,oldalra fordult és aludt tovább reggelig!Ha jól emlékszem 2-3 éjszaka volt ez utánna többetnem kelt!Nem volt sírás,ordítás,nyafogás,felébredés semmi!Úgy voltam vele megpróbálom ha nem jön be tovább etettem volna végülis abba az egy éjszakai kelésbe nem haltam bele!Bár nekünk a dokink is javasolta,hogy próbáljuk meg mert azért a babáknak is kell valamikor pihenni a veséjüknek,gyomruknak,emésztőrendszerüknek!
Megpróbáltam,bejött!
Most 3,5 éves egészséges kiegyensúlyozott kisfiú tehát nem romlott az anya gyermek kapcsolat ettől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!