Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mar nem birom, mit csinaljak,...

Mar nem birom, mit csinaljak, hogy elaludjon a babam nap kozben, es ejjel ne keljen fel 2-3 orankent?

Figyelt kérdés

4,5 honapos, mikor hazahoztuk a korhazbol, meg egesz jol aludt, elso adagra 4-5, de volt, hogy 6-8-orat is, egyszer, ketszer kelt fel, nagyon ritkan haromszor, akkor mar irto faradt voltam. De lassan 6-8 hete elkezdett fogzani (fognak nincs nyoma, de nyalzik, rag, stb.), es azota remesek az ejjeleink. Mellettem alszik, es sajnos felalomban, es hogy a ferjem tudjon aludni szegeny, hozzaszoktam, hogy felkapom a babat, mikor sir. Parzor probaltam csak vigasztalni, akkor neha elaludt cic nelkul, de most hiaba minden trukk, neha apa is probalja altatni, de ugyis feladjuk, mert csak sir, gyakran ki sem nyitja a szemet, es vegul nem birjuk, es cicire kerul.

Pedig gyakran nem is ehes, csak a vigasztalas kell neki... Nappal meg amugy is problemas volt sokszor az altatas, neha problema nelkul alszik a nappali rutinra, de maskor hiaba faradt, nem teszi, inkabb zokog... (nem birom hagyni, de neha probalom, idonkenti vigasztalassal).

Pedig az esti rutinra szepen elalszik, igyekszem levenni a cicirol, vagy felebreszteni, es mar joparszor elaludt magatol is este es napkozben is. De mar kivagyok a nemalvastol, es van, hogy kiabalok, es utalom magam, mert olyannyira kivagyok... Es pihenni is van, hogy egyaltalan nem tudok, mert kiszamithatatlan, sokszor egesz nap 2 orat sem alszik, es max 10-45 perces adagokban... Van, hogy se enni, se wczni nem hagy.

Ha mellemfektetem csak ritkan tudok aludni, mert rettegek, hogy rafekszem....Cumira nem akarom szoktatni.

Pedig mar azt hittem, mukodik a dolog :(

Imadom a kicsim, de... segitsetek!

2009. dec. 2. 22:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor majd megprobalom!
2009. dec. 3. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:

22:15ös vayok. A gyógynővényes eszenciát itt németországban keverték ki egy gyógyszertárban,de már magyarországon is lehet "csináltatni". Szóval,ha németo.ban laksz akkor könnyü dolgod lesz. Adnak tanácsot,és pár perc alatt kikeverik. Az én kislányom a "Star of Bethlehm,és Walnut" keveréket kapja. Most éjjel is csak 2szer kelt!!!!! Ez valami csoda:)

Sok sikert,minden jót Nektek!

2009. dec. 3. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!