12 hetes kislányom nem tartja a fejét sem ha ülésbe húzom sem hason. Mit csináljak? Hova vigyem?
Keresd fel a Gézengúz alapítványt, vagy egy Dévény Anna módszerrel foglalkozó gyógytornászt, esetleg a Szabadság hegyi kórházban a Kaotna módszert(lehet hogy elköltöztek), vagy egy konduktort.
Gyógytornász anyuka
szerintem a Katona módszer, de pontosan nem tudom helyileg hol vannak, a www.gyogytornaszok.hu-n hívd fel a magyar gyógytornászok társaságát ők biztos tudnak segíteni.
Minden jót!
Szia!
Szerintem a baba tudja mikor AKAR úgy mozogni, ahogy a könyvekben az átlagos le van irva. Ne siettesd!! Majd mindent elkezd magától.
Az én unokaöcsém 8 hónapos koráig csak hasalt, a játékokat csak nézte, ha valaki odaadta neki akkor játszott vele, ha kiesett a kezéből akkor nem nyúlt utána. 2 éves volt, amikor elkezdett járni. Most 3 éves és semmi baja.
A kislányom 4 hónapos és már hason felhúzza a térdeit, mászó állásba! A játékait fogja, rángatja.
Ezt azért irtam, mert családon belül sincs két egyforma baba. Nyugi!!! Mindennek meg van a maga ideje.
Üdv. 4 hós aktiv picilány anyukája
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a választ! Most voltunk a gyerekorvosnál, beutalt minket neurológiára a Bethesda kórházba. Említettem neki a Dévény Anna módszert, ez ellen sem tiltakozott. Szerintem nagyon jó a dokinőnk. Szóval én fel is hívtam az alapítványt, és mivel ott csak szeptemberre van hely kivizsgálásra ezért megadták a lakóhelyhez legközelebbi gyógytornász számát és nevét aki a módszerrel dolgozik. Holnap hívom. A Bethesdába még nincs időpontom.
Még egyszer köszönöm nektek! Tudom, hogy nem világrengető a problémám, de jó olyanokkal"beszélni" akik bele tudnak érezni... minden jót nektek. Akit érdekelnek a továbbiak írjon privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!