Mikor kezdett el próbálkozni a babád a napi egyszeri alvással?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 11:43
11/12 anonim válasza:
7-8hónapos korától nem hajlandó többször aludni csak 1szer és az is ritka ha 2órát alszik egyszerre. sehogy se tudom be altatni. most 9hónapos.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Az én babóm 9 és fél hónapos. Tegnap aludt először csak egyszer, nagyon jókedvű volt egész nap, este pedig pikk-pakk elaludt. Ma újra csak egyszer aludt, igaz, hogy picit húztam a délelőtti alvását, hogy kibírja majd estig. Így negyed 1-kor aludt el, 2 órát aludt, aztán délután már nem. Nagyon jól bírta, viszont az esti elalvás katasztrofális volt. Legalább 20 percen keresztül dobálta magát, sírt, majd rám feküdt, és szinte elájult.
Azt gondolom, lehet, hogy mégsem elég neki az egyszeri alvás, mert talán túlfárad, és ezért megy estenehezebben. Szerintetek? Hasonló tapasztalatok?
2014. jan. 17. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!