Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miér nem kelek fel olyan...

Miér nem kelek fel olyan sürün két éves gyermekemhez ugy ahogy eddig felkeltem?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok véleményetekre,tanácsaitokra! Kisfiam okt.-ben lesz három éves, november ota nem kelek fel olyan sürün mint ahogy az elött,de van olyan éjszaka is,hogy rendesen felkelek ahányszor csak kel de van hogy nem...... elég sok stressz ér nemtudom hogy lehet valami köze hozzá.Kicsit aggaszt mivel én nem ilyen vagyok!!!

#kisgyerek felkelés #gondok az alvással
2013. márc. 5. 01:21
 1/7 anonim ***** válasza:

én meg pont arra gondoltam, hogy nyugodtabb vagy

pl én mindig felkeltem amikor balhéztak a szomszédok, néha azt hittem már hozzám fognak betörni, egy idő múlva már át is alszom az egészet

2013. márc. 5. 01:49
 2/7 anonim ***** válasza:
én onnantól nem keltem fel rendesen, mikor már apa is el tudta látni. akkor már tudtam, hogy éjjel is jó kezekben van én meg aludtam nagy nyugodtan :)
2013. márc. 5. 04:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ekkora gyerekhez én se kelnék már fel..
2013. márc. 5. 06:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam is oktoberben lesz majd 3. Nem kelek mar fel hozza, csak ha okunk van ra - betegseg pl. Vagy felebredek esetleg, hogy betakargassam.
2013. márc. 5. 07:37
 5/7 A kérdező kommentje:
sajnos nekem meg fel kellene kelni, hisz szoktatjuk a bilire. Napközben mar bilizik teljesen magatol de éjszaka még sokszor bepisil. Egyetlen figyelmeztető jel, ha mozgolodik. De sajnos nem mindig veszem észre és nagyon szégyelem magam. Fel kelek , de nem mindig. NEm tudom mit csinaljak... allitsam be az orát h csörögjön vagy mi.
2013. márc. 5. 13:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Érétékelem válaszotokat!Igy hogy láttam hogy más anya is nem nagyon kelfel ekkora gyerekhez, nem szükséges, igy kicsit megnyugodtam....!!!
2013. márc. 5. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Az oktoberi Kisfiu anyukaja vagyok. Az en Kicsim is bilizik - vagyis inkabb a felnott wc-re jar napkozben. En a vilagert nem keltenem fel ejszaka, hogy kivigyem pisilni! Pelus ejszakara es kesz. Eljon a nap amikor mar sivatagi szaraz lesz.... Szukseged van a pihenesre! En total kiakadnek ha a dackorszakos gyerekemmel kene birkoznom ejszaka is.
2013. márc. 6. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!