Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koraszülött babát még nagyobb...

Koraszülött babát még nagyobb vétek sírni hagyni?

Figyelt kérdés
Volt inkubátorban is, nemrég jött haza. Önzőség sírni hagyni, ha anyukának már elege van abból, hogy egész nap ordít? Kisebb, mint egy normál újszülött...

2014. jan. 17. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
Az enyémek is korababák. Mialatt a kórházban voltunk, rendszeresen arra mentem be a pic-re, hogy több baba sír. Az ápolónők oda se néztek, ha a gép nem sípolt be. Semmi bajuk nem lett. Anyukának segíteni kéne, nem kritizálni őt.
2014. jan. 17. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es: Mi segítsünk anyukának?? Hogy? Honnan tudnánk innen, hogy miért sírnak? Ezt neki kell kitapasztalni. Azért mert a kórházban hagyták őket sírni az ápolónők, az anyukának még nem kell. Sőt!
2014. jan. 17. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
2 kisfiam van. Sohasem hagytam oket sirni. Pedig egyik sem volt koraszulott , mindkettot tul hordtam es mind ketto 4 kg-val szuletett.
2014. jan. 18. 06:21
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Igen önzőség, a koraszülöttségtől függetlenül. Bár koraszülött baba esetében számomra még érthetetlenebb, hogy hogy képes erre egy anyuka, hogy nem sajnálja meg a babát, miért nem igyekszik minden erejével, hogy "bepótolja" azt, ami kimaradt, amíg a baba inkubátorban volt.

A babák sírnak, így tudják csak jelezni, ha valami problémájuk van. Ha a baba egész nap ordít, akkor nyilvánvalóan nem érzi jól magát, az anyukának az lenne a kötelessége, hogy segítsen a baba problémáján, akkor is, ha ez a probléma "csak" annyi, hogy a babának igénye van a testközelségre, ringatásra, tartogatásra.

2014. jan. 18. 07:27
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen kerdeseket olvasva mindig elszomorodom hogy sok babaval nem banik megfeleloen az edesanyja. Olyan sok szeretetre van szukseguk es olyan sokat adnak is. Az en kislanyom 3 honapos, tulhordtam de nem tudnam hagyni sirni.
2014. jan. 20. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!