8 hos fiamnak felul jon 4 foga. Semmi kanalasat nem eszik. Szopizik, es a kezembol csipeget. Mit adhatok neki a kenyeren kivul? Erdekes hogy ezt meg eszi.
Nálunk is ugyan ez volt, kb. 1 hétig nem akart enni, utánna rendesen vissza állt, szépen kanalazik, de még csak most 9 hónaposan törte át az ínyét a fogacska.
Én fonott kalácsot, vajas kiflit adtam neki danoninoba mártva. Körtét meghámoztam megrágtam neki és úgy adtam a szájába már csak nyelnie kellett. Répát krumplit karfiolt brokkolit karalábét husit jó puhára főztem, az etetőszéket az asztal mellé húztam én is ettem, közben pedig meg meg rágtam neki a zöldségeket kis husival, vagy villával össze törtem és úgy adogadtam a szájába. Így ha kézből kapja bármit megeszi! Túrú rudit, igaz az alján lévő csokit leszedtem de a többit rajta hagytam.
Kitartás, fog enni, csak egy kicsit most csalni kell az evéssel de majd vissza áll! Próbáld ki hogy megrágod neki és úgy kézzzel adod a szájába, nálunk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!