Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hos fiamnak felul jon 4...

8 hos fiamnak felul jon 4 foga. Semmi kanalasat nem eszik. Szopizik, es a kezembol csipeget. Mit adhatok neki a kenyeren kivul? Erdekes hogy ezt meg eszi.

Figyelt kérdés
nem nyitja ki a szajat a kanalra,csak sir krokodil konnyeket ejt.Cicire inkabb megnyugszik,mintsem jollakik.nem szopizza olyan mohon,inkabb csak lassan kortyolgat.Felek le fog fogyni.meddig tarthat ez meg igy?Hogy onnyithetnenk meg.Mindent kiprobaltunk,semmi sem az igazi.Chamomilla,viburcol,dentiox,aloe activator...ma hozzak az osanitot,hatha az jo lesz.
2009. dec. 2. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyan ez volt, kb. 1 hétig nem akart enni, utánna rendesen vissza állt, szépen kanalazik, de még csak most 9 hónaposan törte át az ínyét a fogacska.

Én fonott kalácsot, vajas kiflit adtam neki danoninoba mártva. Körtét meghámoztam megrágtam neki és úgy adtam a szájába már csak nyelnie kellett. Répát krumplit karfiolt brokkolit karalábét husit jó puhára főztem, az etetőszéket az asztal mellé húztam én is ettem, közben pedig meg meg rágtam neki a zöldségeket kis husival, vagy villával össze törtem és úgy adogadtam a szájába. Így ha kézből kapja bármit megeszi! Túrú rudit, igaz az alján lévő csokit leszedtem de a többit rajta hagytam.

Kitartás, fog enni, csak egy kicsit most csalni kell az evéssel de majd vissza áll! Próbáld ki hogy megrágod neki és úgy kézzzel adod a szájába, nálunk bevált.

2009. dec. 2. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Én még adtam a 8 hósomnak amikor így voltunk, banánt, virslit, de nagyon jó fajtát imádja, és rudit amiről a csokit leszedtem. Hát tudom nem a legjobb kaják de örültem hogy valamit megevett. Már visszaállt a rend nálunk HÁLA ISTENNEK!
2009. dec. 2. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én a virslit vagy párizsit összenyomkodtam villával és reszeltem hozzá sajtot is úgy adtam neki. Vagy csak simán teavajas kenyeret savanyúkáposztával. A héten ajánlotta a védőnőnk, hogy kóstoltassam meg vele falatos kajánál mert sok benne a c illetve a b vitamin.
2009. dec. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!