Mire eljön a az ebédidő, már nyűgös és nem akar kanalasat enni, csapkod, sír. Más is volt így? Először altassam, aztán egyen ebédet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 12:57
1/7 anonim válasza:
Mennyi idös??
Alszik még de??
Ha elöfordul,hogy annyira fáradt,hogy nem akar enni akkor persze fektesd le .Majd eszik alvás után.Ne kínozd....
2/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Vagy alakítsd át egy kicsit a napirendeteket. Ha fél órával előrébb veszed az ebédet, akkor lehet hogy jobban fog működni az evés. Aztán fokozatosan 5-10 percenként vissza tudod állítani a rendes kerékvágásba a dolgokat.
3/7 A kérdező kommentje:
Ja,bocsi nem írtam, 8 hónapos lesz jövő héten.
2010. dec. 18. 13:06
4/7 anonim válasza:
Én mindig úgy csinálom, hogy neki jó legyen, nem az órát nézem. Ha nem akar enni és el tudom altatni, akkor alszik, utána eszik majd. Nálunk 10,5 hós és káosz van, minden nap más. De ha nem éhes 12-kor, nem tudok mit csinálni, vagy ha épp akkor alszik. Szóval és várom, hogy magától kialakuljon nálunk a rendszer, vagy ha nem, akkor majd a böclsiben 2 éves korában kénytelen lesz.
5/7 anonim válasza:
8 hósan még aludni szoktak de. is! És így mire ebéd van, kipihenten nyugodtan tud enni! Próbáld délelőtt altatni egy órácskát. De félóra is jót tesz,csak akkor közel legyen az ébredési idő az ebédhez már. Én így szoktam.
6/7 anonim válasza:
elsö vagyok.A fiam 9 hónapos.Lassan 2 hónapja nem alszik csak 1x 12 körül.Nálunk már 1/2 12 kor kéri az ebédet.Èhes.12 kor kb.ebéd,majd pelenka csere,szopik és alszik 1,5 órát.
7/7 anonim válasza:
Az én fiam is 8 hónapos, de is alszik, igaz csak fél órát. Ha kicsit később eszik az égvilágon semmi baja sem lesz. max. ha nem jön ki az idő, és aggódsz, tízóraira kapjon gyümölcslevet v. zöldséglevet, aztán szundi után evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!