Most tényleg akkora "gáz" ha pl egy 15,16honapos gyerköcnek cumisüvege van? és még nem pohárbol iszik?
Figyelt kérdés
Fiam üvegböl iszik mert szereti noés?Tud persze pohárbol is .Itt elég sok ilyesmit olvasok,ráér még az a kicsi vagy?2009. dec. 2. 11:40
11/14 A kérdező kommentje:
Jolvan akkor nem csak én gondolkodom igy.Persze igaza van az utolsonak(is).A fogromlásrol pedig az a véleményem hogy amelyik gyerek arra használja amire kell h igyon belöle és nem arra hogy állandoan a szájában logjon annak nem ettöl romlanak meg a fogai.Fiam is iszik belöle és kész teszi le.Köszi a válaszokat.
2009. dec. 2. 14:00
12/14 anonim válasza:
Szia!Nem baj.Egyszer úgyis megunja a cumisüveget és megszereti a pohárból való ivást.
Bocs,hogy kicsit kitérek...Képzeld,én is sokáig cumisüvegből ittam... (de nem kizárólag abból) 12 éves koromig.:)
A tejfogaim is szépek voltak és a maradandó fogaim is szépek,csíííz :)
13/14 A kérdező kommentje:
:)
2009. dec. 2. 16:29
14/14 anonim válasza:
13:41-es.Teljesen egyetertek veled!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!