Anyatejes,3 hónapos babák szülei! Viszitek a babát közösségbe, hipermarketbe? Szokott a baba betegeskedni?
Nagyon megértelek, de hidd el nem éri meg a kockázatot. Én mikor elvittem nem álltam ki másból csak paráztam, és rájöttem, hogy jobb itthon. JA a másik akár mit csinálsz úgy is , megnézik közel mennek hozzá,és egy másodperc műve és már meg is érintik a kezét a barátkozós emberek, és nem tudod kivédeni. Valahogy old meg, hogy vigyázzon rá valaki és menjetek el a pároddal. Annyira rossz idők vannak és annyi a göthös ember.
Tudom borzasztó rossz bezárva lenni, de az még rosszabb ha a baba megbetegszik, vagy ordít a bevásárlás kellős közepén.
Sziasztok!
Én nem értek egyet azzal, hogy sehova se vigyük a babát, csak a négy fal között legyen.Gondolom ti sem voltatok bezárva csecsemőkorotokban, pedig betegségek akkor is voltak.Meg lehet mondani, hogy ne fogják meg a gyerek kezét, aki meg megsértődik rajta, az elmehet a sóhivatalba.Az én babám három hónapos lesz jövő héten, hatnapos korától szinte minden nap megyünk valahova.Hol sétálni, hogy családlátogatás, hol bevásárlás.A bevásárlást végigalussza a hordozóban.Amikor hazaérünk, addig nem nyúlok a gyerekhez, amíg kezet nem mostam antibakteriális szappannal.Beoltatta magát az egész család influenza ellen, szedek c vitamint, iszom a citromos teát.Még nem volt beteg.Nem lehet búra alatt nevelni, az immunrendszere úgy fejlődik, ha ki van téve ingereknek.Természetesen ésszerűen, elővigyázatosan.
Én vittem nmind a kettő, akicsi 9 hónapos lesz és viszem.
Egyrészt muszáj, mert vásárolni kell, sok dolgot kell intézni..másrész van egy iskolás testvére, úgyhogy ő úgyis hazahozza dolgokat.
Eddig kétszer volt náthás78egyszer nyáron, egyszer nemrég) pár nap alatt elmúlt. Még szopik.
Meg meg is őrülnék itthon, ha nem mennénk/mennék sehova.
előző
Igaza van az 11:34-es nek.
Mi is voltiuunk kicsik, akkor is voltak betegségek (influenza is) mégsem ültünk otthon egész nap.
Amúgy járunk babaúszásra is.
Az én babám 2,5 hónapos. Mi úgy oldjuk meg, h ami sürgősen kell, azt megveszem vele együtt is a faluban a boltban, de nem állok le senkivel beszélgetni, csak gyorsan végigszaladok a bolton.
A havi nagybevásárlást apa csinálja én itthonról "irányítom" telefonon.
Ha vmi olyan van, amit pl. én szeretnék a Tescoban, Coraban, Auchanba megvenni, akkor visszük magunkkal a picit, apa az autóban marad vele, én pedig gyorsan végigszaladok. A lényeg, h nagy bevásárlókp-ba NEM viszem be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!