Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti melyiket veszitek figyelemb...

Ti melyiket veszitek figyelembe a babátok koránál a heteket vagy napra pontosan a hónapokat? Többi lent.

Figyelt kérdés
A kisfiam hétfőn volt 16 hetes,de csak 23.án vagyis jövőhét csütörtökön lesz 4 hónapos,de akkor már elmùl 17hetes is. Szóval csak a tejpép adása miatt kérdezem,mert 4hós kortól lehet. Hülyeségnek tűnik a kérdésem szóval jó szándekùak válaszoljanak :-)
2014. jan. 15. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Nem hülye kérdés. Nekem van egy babaszakácskönyvem, amiben írják az elején, hogy 1hónap 4hétnek felel meg, tehát ami 4hós kortól van írva, az 16hetet jelent. Furcsállottam én is...

Ennek ellenére èn a hónapokat nézem, nem tudnám nyomon követni a heteket az tuti!

2014. jan. 16. 07:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért érdekes, hogy a tejpépen ennyit görcsölsz, mikor az almánál nem zavart, hogy még nem adhatnád. Amúgy nagyon kíméletesek voltak a korábbi válaszolók, mert ez igenis egy nagyon buta kérdés. 4 hónapos egy baba 4 hónaposan lesz, nem 16 hetesen, mivel 4 hónap az nem 16 hét.
2014. jan. 16. 08:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem kértem kioktatást...láttad át előző valaszolót? Azt meg,h mikor mit adok a babámnak én döntöm el. Vèdőnő is tud róla. Érdekés módon pár éve meg 3 hónapos kortól voltak a bébikaják is. Mindenki maga döntse el,h mit ad és mikor nem kell a másikat leszólni.
2014. jan. 16. 09:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Ja és 16 hét 4 hónap. 1hó 4hét kis okos...
2014. jan. 16. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:

én nem kötekedni akarok, kedvesen válaszoltam is az első oldalon, de az utolsó kommented picit erős :)

16 hét az NEM 4 hónap.

1hó pedig NEM 4hét!!!

egy hónap az 30-31 nap, tehát 4,5 hét durván.

2014. jan. 16. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!