Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha lázasan alszik el este a...

Ha lázasan alszik el este a baba, felkeltek hozzá éjszaka?

Figyelt kérdés

9 hónapos Kisfiam reggel óta lázas. 38.6 volt napközben, most 38.8-al raktam le aludni. Kapott napközben Panadol babyt, az picit levitte neki de most estére újra felszökött a láza. Most aludt el, kapott kúpot.

Éjszaka felkeljek hozzá? Ébresszem is fel megmérni a lázát?

Mikor kell orvoshoz fordulni? Hány foknál? 10km-re van az ügyelet, oda tudunk menni éjszaka, de mikor érdemes? 40foknál már orvos, ugye?

Még nem volt soha lázas ezért is vagyok ilyen tudatlan.

2014. jan. 15. 19:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
74%

Szegénykém,tényleg jól lehurrogott ez a sok kényszeres anyatigris. Ne foglalkozz velük, bízz magadban. Az ilyenek miatt leterheltek az orvosok, mert indokolatlanul, kapkodva rohannak a rendelőbe, sok bába közt elvész a gyerek - valós problémával meg ott ülhetsz órákat. Na ezért nem járunk orvoshoz...

6 gyerekem van, és eddig megvoltunk orvos nélkül - persze ez szerencse és immunrendszer kérdése is.

A teendőidet leírták már páran, mmondjuk én nem hűtőfürdőt, hanem egész testet betakaró állott vizes borogatást szoktam alkalmazni, nálunk ez mindig bevált.

Fel a fejjel, jobbulást a picinek!

2014. jan. 15. 23:56
 32/34 anonim ***** válasza:

24# a rohantunk az orvoshoz mondatot èn se ugy gondoltam hogy làzasan, kapott kupot, nurofent ès ùgy mentünk de az èn kicsim làza mondjuk 41kezdődött....

a màsik pedig a kora, 9 hònapost (11hònapos most a lànyom ) vagy picit èn azèrt vinnèm rögtön, ha nagyobb lesz nyilvàn nem rohanok, de amig pici addig igen.....

2014. jan. 16. 07:18
 33/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nem lett lázasabb éjszaka de kapott Panadol 2 órakor. Most reggel 38.1 volt neki a hője, 1től van rendelés, elviszem. Köszönöm a biztató szavakat.
2014. jan. 16. 08:49
 34/34 anonim ***** válasza:
Nekem mikor lázas volt a kislányom. Egyszerűen semmivel sem tudtuk levinni a lázát. Mentünk az ügyeletre, mert vasárnapi nap délután 6 körül kezdődött. Ott azt mondták, hogy felváltva kapjon lázcsillapítót. Először kúpot, majd 4 óra múlva panadol babyt vagy másfajta lázcsillapítót és ezt ismételni 4 óránként. Panadol után 4 óra múlva megint kúp... Mikor lázas volt én addig nem aludtam míg tűrhetően le nem ment a láza legalább hőemelkedésig, volt hogy hajnal 3 kor aludtam el. Sőt én még vizesruháztam is a kis csuklóját meg a bokáját. Még volt hogy a kis homlokára is tettem neki. Jobbulást a kisfiadnak!
2014. jan. 16. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!