Ha lázasan alszik el este a baba, felkeltek hozzá éjszaka?
9 hónapos Kisfiam reggel óta lázas. 38.6 volt napközben, most 38.8-al raktam le aludni. Kapott napközben Panadol babyt, az picit levitte neki de most estére újra felszökött a láza. Most aludt el, kapott kúpot.
Éjszaka felkeljek hozzá? Ébresszem is fel megmérni a lázát?
Mikor kell orvoshoz fordulni? Hány foknál? 10km-re van az ügyelet, oda tudunk menni éjszaka, de mikor érdemes? 40foknál már orvos, ugye?
Még nem volt soha lázas ezért is vagyok ilyen tudatlan.
Szegénykém,tényleg jól lehurrogott ez a sok kényszeres anyatigris. Ne foglalkozz velük, bízz magadban. Az ilyenek miatt leterheltek az orvosok, mert indokolatlanul, kapkodva rohannak a rendelőbe, sok bába közt elvész a gyerek - valós problémával meg ott ülhetsz órákat. Na ezért nem járunk orvoshoz...
6 gyerekem van, és eddig megvoltunk orvos nélkül - persze ez szerencse és immunrendszer kérdése is.
A teendőidet leírták már páran, mmondjuk én nem hűtőfürdőt, hanem egész testet betakaró állott vizes borogatást szoktam alkalmazni, nálunk ez mindig bevált.
Fel a fejjel, jobbulást a picinek!
24# a rohantunk az orvoshoz mondatot èn se ugy gondoltam hogy làzasan, kapott kupot, nurofent ès ùgy mentünk de az èn kicsim làza mondjuk 41kezdődött....
a màsik pedig a kora, 9 hònapost (11hònapos most a lànyom ) vagy picit èn azèrt vinnèm rögtön, ha nagyobb lesz nyilvàn nem rohanok, de amig pici addig igen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!