Minden életkornak meg vannak a babák vicces ill mosolyogni való tulajdonságai?
Az en 5 honapos kisfiam minden pelenkazasnal a szajaba veszi a labat es ragcsalja.Olyan cuki.
A nyelv nyujtogatas nalunk is van:)
Mindig volt valami, amin lehetett nevetni. :)
Most 13 hónapos, a legújabb "tudománya", hogy két ujja közé veszi az orrát és úgy csinál, mintha megtörölné, közben hangot ad ki (valahogy így: bm-bm-bmm). Aztán ezen hangosan kacag. :))
Szereti a fürdőkádból kihúzni a dugót. Ha sikerül visszadugnia, ülve "ugrándozik" és két kézzel csapkodja a hasát. Nem tudom miért csinálja, de nagyon vicces.
A legjobb mégis az, hogy tanul beszélni... Most tanuljuk az állatokat, és hogy milyen hangokat adnak ki.
A történet:
Kislányom nagyon apás, apa viszont rengeteget dolgozik. Egész nap mondja, hogy "apa, apa, apa,...", nem győzzük mondani neki, hogy apa dolgozik, nincs itthon.
Anyukám pelenkázta a gyereket, aki folyamatosan "apázott". Mivel aznap már ötszázszor meghallgattuk, hogy "apa", az anyukám már nagyon unta. Erre a párbeszédre lettem figyelmes:
-Mama kicseréli a pelenkádat.
-Apa..., apa..., apa...
-Jaj már kislányom! Apádat megette a tehén!
-Búúúú!
Én akkorát nevettem! :DD
Ezt a tehenest én is megmosolyogtam. :)
Nálunk is a láb fogás a sláger, pelenkázásnál mindig segít anyának, és addig tartja úgy a lábát míg rendesen ki nem törlöm és be nem krémezem, aztán eldől. :) A másik a nyálfújás, ez is vicces és tetszik neki, csak kár, hogy épp sütőtök evés közben jött rá. :)
Holnap lesz fél éves.
Nálunk kirögög a kishapsi, mostanában vannak olyan beszélgetéseink, amikor bármit és bárhogy mondom kiröhög.
Olyan édesen gurgulázva, huncut mosollyal.
Mai sláger zümmögi. 5percig nevettünk:D
A másik móka a fény árnyék megértése, bár ezen néha elsírja magát, hogy hová lett az a nagy sötét folt, ami az előbb itt volt.
Ami még vicces, egyszerre akar megtanulní állni, ülni, forogni, na ennek a háromnak az egyvelege az oldalfekvős hídba emelkedős, egyik lábam és kezem a levegőben, közben meg a pelus a szájában fityeg és magyaráz vagy fujja a nyálát.
Érdekes nálunk a lábak nem favoritok. Párszor piszkálja őket, de inkább ácsorog rajtunk, mintsem rágcsálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!