Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden életkornak meg vannak...

Minden életkornak meg vannak a babák vicces ill mosolyogni való tulajdonságai?

Figyelt kérdés
4,5 hós a kislányom 1ik nap arra ébredtem h nyujtogatja a kis nyelvét amit még mindig nem unt meg:)Lassan 1 hete:)Ezen felül állandóan a lábaival van elfoglalva.Olyan jókat kacagok amikor látom h annyira elmélyült az új tudományába h 1xre csinálja a kettöt kint a nyelv és a lábát fogdossa és oldalra döl.Ebben a korban mind1ik baba ezeket csinálja?És minden életkornak meg vannak a kacagni való sajátosságai?
2009. dec. 1. 23:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 9 hós,jön a foga és tátog mint a hal,vagy szedi a száját.
2009. dec. 1. 23:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én kislányom 4,5 hós és ugyanezut csinálja és bürrög a szájával. Nagyon édesek
2009. dec. 2. 01:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az en 5 honapos kisfiam minden pelenkazasnal a szajaba veszi a labat es ragcsalja.Olyan cuki.

A nyelv nyujtogatas nalunk is van:)

2009. dec. 2. 01:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Pl.:Az egy éves lányom meg multkor ült, lehajotlt előre és megharapta a lába ujját. Nevettem, ekkor ujra csinálta és rám nézett, ő is kacagott és megint és rám nézett, és.... Nagyon cuki volt.
2009. dec. 2. 07:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindig volt valami, amin lehetett nevetni. :)

Most 13 hónapos, a legújabb "tudománya", hogy két ujja közé veszi az orrát és úgy csinál, mintha megtörölné, közben hangot ad ki (valahogy így: bm-bm-bmm). Aztán ezen hangosan kacag. :))

Szereti a fürdőkádból kihúzni a dugót. Ha sikerül visszadugnia, ülve "ugrándozik" és két kézzel csapkodja a hasát. Nem tudom miért csinálja, de nagyon vicces.

A legjobb mégis az, hogy tanul beszélni... Most tanuljuk az állatokat, és hogy milyen hangokat adnak ki.

A történet:

Kislányom nagyon apás, apa viszont rengeteget dolgozik. Egész nap mondja, hogy "apa, apa, apa,...", nem győzzük mondani neki, hogy apa dolgozik, nincs itthon.

Anyukám pelenkázta a gyereket, aki folyamatosan "apázott". Mivel aznap már ötszázszor meghallgattuk, hogy "apa", az anyukám már nagyon unta. Erre a párbeszédre lettem figyelmes:

-Mama kicseréli a pelenkádat.

-Apa..., apa..., apa...

-Jaj már kislányom! Apádat megette a tehén!

-Búúúú!

Én akkorát nevettem! :DD

2009. dec. 2. 08:13
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)mind aranyos volt de az utolsón nagyot nevettem
2009. dec. 2. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a tehenest én is megmosolyogtam. :)

Nálunk is a láb fogás a sláger, pelenkázásnál mindig segít anyának, és addig tartja úgy a lábát míg rendesen ki nem törlöm és be nem krémezem, aztán eldől. :) A másik a nyálfújás, ez is vicces és tetszik neki, csak kár, hogy épp sütőtök evés közben jött rá. :)

Holnap lesz fél éves.

2009. dec. 2. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
az én kisfiam négy hónapos, és folyton öltögeti a nyelvét, ha én is kiöltöm rá. akkor nagyokat kacag. Nagyon élvezi a lábfogást Ő is, sőt van hogy lehúzza a zokniját és nagyon örül magának. Eddig csak buborékokat fújt a nyálából, de most berreg is hozzá, ha pedig utánozom akkor ezen is jókat röhög :)))
2009. dec. 3. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk kirögög a kishapsi, mostanában vannak olyan beszélgetéseink, amikor bármit és bárhogy mondom kiröhög.

Olyan édesen gurgulázva, huncut mosollyal.

Mai sláger zümmögi. 5percig nevettünk:D

A másik móka a fény árnyék megértése, bár ezen néha elsírja magát, hogy hová lett az a nagy sötét folt, ami az előbb itt volt.

Ami még vicces, egyszerre akar megtanulní állni, ülni, forogni, na ennek a háromnak az egyvelege az oldalfekvős hídba emelkedős, egyik lábam és kezem a levegőben, közben meg a pelus a szájában fityeg és magyaráz vagy fujja a nyálát.

Érdekes nálunk a lábak nem favoritok. Párszor piszkálja őket, de inkább ácsorog rajtunk, mintsem rágcsálja őket.

2009. dec. 3. 19:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat jókat mosolyogtam rajtuk.
2009. dec. 3. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!