Kibontott tápszert tényleg nem használhatom fel 3 hét után?
Figyelt kérdés
A dobozon az áll, felbontott csomagolást 3 hétnél ne használjuk tovább. Az elkészitett tápszert meddig adhatom oda a babámnak? 1 hós2009. dec. 1. 20:16
1/3 anonim válasza:
Én már 3 hónapja használom ugyanazt a zacskót, most fogyott el, mert csak esténként kell adnom, de eddig még semmi baja nem volt tőle a babámnak. Hogy kidobjam a nagyrészét és 3 hetente újjat vegyek ahhoz nagyon drága.
Elkészitett tápszer egy napig eltartható a hűtőben.
2/3 anonim válasza:
en hasznalom 3 het utan is. nekunk nem fogy el olyan hamar. a gyarto persze azt akarja, hogy minel tobb keljen el a termekbol.
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az elkészített tápszer max. 1 órát tartható el ill. amíg ki nem hül mert nem szabad újra melegíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!