Aki 4 hónaposan sinlacot adott a picurjának azt hogyan adta?
Olyan hígra kell csinálni mint a tápszert?
Vagy ezt már pépesen kiskanállal(1 hete kezdtük kóstolgatni az almalevet és a baracklevet,kanálból nem fogadta el)sajnos a kanalat még nem fogadja el.
Adhatom cumisüvegből neki?
Keverhetem gyümölcslével vagy gyümölcspéppel?
Hányszor adjam neki és a nap folyamán mikor?
Bocsánat a sok kérdésért!
A válaszokat előre is köszönöm!
Tapasztalatokra voltam kíváncsi ezért kérdeztem.
Amúgy gasztroenterológus írta fel,de nem mondta hogyan adjam.

Szia!
Mi is kaptunk,mert állandóan aggódtam,hogy nem eleget hízik a kisfiam.(korábban született,elég pici súllyal).
Én a tápszerébe kevertem,aztán gyümihez,főzelékhez.
Köszi a választ!
Mi is picik vagyunk és én is aggódom a súlya miatt.Ráadásul tejallergiás is a manó,ezért gyógytápszert eszik és most adnék neki először sinlacot.

Az utolsó vagyok.Nekem már 18 hónapos a kisfiam,így kutatnom kell az emlékeimben.
Nem akarok hülyeségeket írni neked.Úgy rémlik,hogy a Sinlac dobozán van elkészítési útmutató:folyékonyra-tápszerhez hasonlóra és pépnek is el lehet készíteni.
Nagyon jól kombinálható gyümölccsel,nyugodtan tegyél bele.
Én úgy adtam,hogy a tápszerébe tettem egy kanállal.
Attól még nem lesz ihatatlanul sűrű,de a kalória tartalmát jól felnyomta.
Jó hízást a picinek!

Köszönöm lányok!
:)

szia!
nekünk pont ma mondta doki néni hogy abba keverjem amit nagyon szeret-ez az őszibarack alma,ebbe teszek egy evőkanállal,s így adom kisfiamnak.Azért kell,mert nagyon megállt a súlygyarapodása!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!