Érdemes még cumisüveg melegítőt venni 5 hónapos babának?
8 hós a babám és végig tápszeres volt, kicsi anyatejet kapott csak, azt is cumisüvegből.
Nekünk soha nem volt cumisüveg-melegítőnk, nem is hiányzott. De az is igaz, hogy én akkor rögtön csináltam neki a tápit, amikor enni akart. Sosem kellett kiönteni, csak evés után a maradékot, ha volt.
Nem lehet, hogy másként kellene szervezni a tápi-készítést? Miért hűl ki túlzottan, mire a babádhoz ér?
Nekünk 250 és 260 ml-s cumisüvegünk van, persze a kicsi (150-s) vizes/teás mellett. A legnagyobb tápszermennyiség, amit el kell majd készítened a 240 ml lesz, tehát szerintem a 220-ast nem érdemes megvenni.
Remélem segítettem!
Én is előre felforralom a napi adagot egy fazékban, majd kis lábasban melegítem fel, amikor kell. Szerintem a forraló túl hamar túlmelegíti. Aztán mielőtt beleszórnám a tápszert, megnézem a csuklómon, jó-e a hőmérséklete a víznek.
Ha tényleg pici a lábaska, pillanatok alatt megmelegszik a víz, nem kell soká várni az éhezőnek. :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!