Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akiknek babája vagy...

Anyukák, akiknek babája vagy kisgyermeke gyógytornára jár (t)! Mennyibe kerül egy alkalom? Milyen jellegeű tornáról van szó és egy alkalom hány percet jelent?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 08:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok,mi holnap megyünk Dévény tornára.
2009. dec. 1. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A gyógytornász kijár hozzánk, alkalmanként 2500-Ft.

Komplex tornát kap a babám, tehát a Dévényes torna és más torna keverékét. Általában 20 perc egy alkalom, van, hogy picit több, vagy kevesebb. Ha bejárnánk a kórházba tornára, 1500-Ft lenne.

2009. dec. 1. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia

Mi is Dévény tornát csinálunk 7 hónapos a kisfiam és 1 óra

3500.- nagyon rendes a tornász sokszor eljön hozzánk, ha nem tudom vinni a babát.

2009. dec. 1. 08:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Én három hetes kora óta hordom a kisfiamat gyógymasszázsra és ez alkalmanként 2.000.- Ft, és fél óra. Teljes testmasszázst jelent, ami azért kell(ett), mert farfekvéses volt, és ferde nyakkal, kötött csípővel született. Majd ha elkezd mászni, akkor ritkábban fogunk járni, de akkor is el akarom hordani hetente. Egyébként megtanultam egy-két fogást, és fürdés előtt én is masszírozom a kisfiamat.
2009. dec. 1. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt akartam írni, hogy havonta-kéthavonta el akarom majd hordani akkor is ha már mászik.
2009. dec. 1. 08:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 1 óra, de ez nem csak vele, hanem több baba van egy időben, mondjuk negyed óra van vele foglalkozás, 10 alkalom 5000 Ft volt, most nő 7000 Ft-ra.
2009. dec. 1. 09:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak én vagyok akinek nem kellett fizetnie? Igaz nekem csak "sima" gyógytornára kellett őket vinnem.
2009. dec. 1. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
én is csak "sima"gyógytornászhoz viszem a gyereket,mert koraszülött volt és nekünk sem kell fizetni semmit
2009. dec. 1. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Győrben 50 perc Dévény torna (mi visszük) 4000 ft és nagyon hasznos. 2 alkalom után mászott a fiam, majd mikor újra elvittük 3 hónap múlva 1 alkalom után kapaszkodás nélkül felállt a második alkalom után megtette első önálló lépéseit. Éppen ma voltunk utoljára, már szépen totyog:)
2009. dec. 1. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!