Örülnél ha babalátogatóba ilyet kapna a kislányod a keresztszüleitől?
2014. jan. 10. 22:17
11/15 anonim 

válasza:

Kisfiam van, de ha lanyom lenne nem tetszene ez a szek /a szinei miatt/. Megjegyzem igy hogy kisfiam van se tetszik, a pasztellszineket kedvelem, a mienk vilagoskek-sarga, de mivel ez egy nagyon jo szek es halas is lennek hogy ennyit aldozna rank az ajandekozo, orulnek neki, akkor is ha en mem ezt valasztanam a kisfiamnak. Ha a lanyom kapna akkor bevallom kicsit csalodott lennek :) nagyon nem kislanyos. De nincs is minden lanyos anya megorulve a rozsaszinert, te ismered oket.
12/15 anonim 

válasza:

Aranyos, de én jobban örültem volna egy adamo hintának :)
13/15 anonim 

válasza:

Ez egy nagyon jó ajándék! Ha nem örül valaki neki, akkor vele van a baj.
Nekem vagy a gyerekeimnek barki bármit hoz ajándékba, annak örülök. Fene a jó dolgát annak, aki mindenbe bele tud kötni.
14/15 anonim 

válasza:

A rezgő funkció olyan a babának a pihenőszéken, mintha egy vibrátoron ülne.
15/15 anonim 

válasza:

Nekünk is volt/van ilyen,csak fiús színben. Ha 3 hónapot használtuk,akkor sokat mondok :-) 4 hós korában kapta a mamijától,ebben kezdtük a hozzátáplálást és amíg nem tudott ülni,addig ebben etettem. Viszont,már 5 hónapos korában jobbra-balra ki akart forogni belőle,amikor pedig 7 hósan felült,vége volt a használatnak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!