Megfázással menjünk dokihoz?
Figyelt kérdés
4 hónapos babám orra szörcsög, folyik, tüsszög. Szerencsére hője rendben. Nem vagyunk otthon, nem tudunk a saját dokinkhoz elmenni, érdemes lenne elvinnem egy magándokihoz, vagy ki tudjuk kúrálni mi is? Gondolom nem kapna antibiotikumot... vagy igen??? Légy szi segítsetek, tanácstalan vagyok! Köszi!2009. nov. 30. 20:01
1/6 anonim válasza:
Én ne vittem el, egyszer 5 egyszer meg nemrég 8 hónaposan volt megfázva.
Nem volt lázas, adtam neki c-vitamin cseppet és szívtam az orrát.
Két-három nap alatt elmúlt neki, étvágya is volt végig.
Megfázásra nem kell antibiotikum, sőt semmiylen gyógyszer.
2/6 anonim válasza:
Ha nincs láza és nem köhög én nem vinném el.Sok c vitamin,gyümi, zöldség,a lányom is meg van fázva 2 napja szerencsére csak az orra folyik,de már ma csak egyszer kellett szivni az orrát.Inkább nem mentünk le a rendelőbe a sok még betegebb gyerek közé.
Amugy sem adna rá mást a doki sem.
Jobbulást nektek!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! Én sem vinném, de a nagymama hajthatatlan:)
C vitamint hogy adjak ilyen picinek?
2009. nov. 30. 20:20
4/6 anonim válasza:
Cebion-cseppet lehet kapni a gyógyszertárban, napi 10 cseppet adhatsz. Ha teázik, akkor a teájába csöpögtetni, vagy kiskanállal gyorsan a szájába és utána tejet/tápszert. Esetleg, ha már eszik gyümölcspürét, akkor egy kanál gyümölcspürébe tenni. Elég savanyú...:)
5/6 anonim válasza:
első
Én minden reggel kiskanálba csöppentem és úgy adom neki a Cebion cseppet.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi köszi!!
2009. nov. 30. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!