Február 20. Ez most akkor hova tartozik?
Figyelt kérdés
Szerettem volna horoszkópot nézni, de egyik oldal szerint vízöntő, a másik szerint halak. Van itt valaki aki megtudja mondani?2009. nov. 30. 19:29
1/3 anonim válasza:
Hát ez érdekes. Még nem is vettem észre, de valóban egyik helyen vízöntő, másikon halak.
Ennyit találtam még: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ám itt sem jutottak megegyezésre. így érdemben nem tudtam segíteni, de ha ismerősök közt van febr. 20-i megkérdezem, hogy mi a horoszkópja. :)
2/3 anonim válasza:
Az én öcsém február 20-án született. Mindig is úgy tartotta, hogy ő "Halak".
A legtöbb horoszkóp szerint az is.
3/3 anonim válasza:
Szia,
az én apukámnak is február 20-án van a szülinapja és halak. Mellékesen anyunak van asztrológiai végzettsége. Amúgy tényleg nehéz.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!