11 hónapos kislányom nem tud felmászni az ágyra, és le sem! Baj ez? Többi lent.
Figyelt kérdés
sok helyen olvasgattam , hogy ilyenkor már fel le másznak az ágyról a gyerekek! az enyém nem .. február 2án lesz egy éves! nagy probléma ez ? hogy tanithatnám meg rá ?2014. jan. 9. 19:42
1/6 anonim válasza:
Az én lányom 13 hónapos, és ő sem tud még felmászni az ágyra. A lemászást mindig megmutatjuk neki úgy, hogy az ágyon megfordítjuk (hassal az ágynak) és szépen letolat. De még magától nem csinálja.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi , ez megnyugtató! a minap egy " kedves " anyuka " leszólta" hogy milyen ügyetlen a lányom. gondolhatod, milyen kedves választ adtam neki :)
2014. jan. 9. 19:53
3/6 anonim válasza:
Az en lanyom 5en volt 15hos most maszik fel mindenhova ami magasabb pl kanape, szek stb lemaszni mikor milyen kedve van! Van h letolat van h felall és indulas! Ne aggódj minden pici mas es mas a fejlodesi tempoja!:-) Sztem semmivel sincs a picid elkesve!Nyugalom!:-)
4/6 anonim válasza:
Szerintem addig örülj amig nem mászik fel. Kisfiam 9 hónapos és 3 napja jött rá hogy tud felmászni az ágyra. Persze lemenni fejjel lefelé akar...
Kész para. :)
5/6 anonim válasza:
9 nappal fiatalabb a lanyom a tiednel de o sem tudja. Max nalunk is az van h fejjel mar nem maszik le az agyrol erzi h baj lehet ha megindul. Sose jut meg eszebe h forduljon meg es tolasson mindig mutatom neki. Felfele teperne de nem jon ra h kene es nem is tudna mert magas az agy igy nem is sikerulne neki. Vegkepp nincs elkesve. Ilyen idosen nem kell tudnia. Sok baba meg csak ilyenkor all fel esetleg eloszor es ok sincseneklemaradva nemh agyrol fel-le masszanak. :-). Nyugi majd emgtanulja.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mondjuk igaz .. lehet majd az lesz a bajom hogy mindig felmászik :D főleg ha olyan "béna" mint én .. én már törtem el a térdem 10 centis patkáról leesve :D
2014. jan. 11. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!