Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden este ugyanazt az...

Minden este ugyanazt az altatót éneklitek? Mennyire hosszú?

Figyelt kérdés
Mire átsétálunk a hálóból (ott cicizik) az ő szobájába, az pár pillanat, addig nem tudok neki semmit végigénekelni és ha az ágyához érünk, akkor már kéredzkedik be. Olyan idétlenül néz ki, hogy a bóbita kellős közepén abbahagyom... Hülye vagyok?
2009. nov. 30. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Sosem énekeltem ill énekelek altatódalt.
2009. nov. 30. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
hát ne hagyd abba vagy csak 1 vszt énekelj én az altatót nem ilyen célra használom ezért jóval hosszabb:Mesebeli kiskirályhozt éneklem
2009. nov. 30. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer volt-hol nem volt egy icipici házikót szoktam
2009. nov. 30. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk az én lányom már nagyobb, 2,5 éves. De mivel mesét nem enged olvasni(megköveteli, hogy félhomály, majdnem sötét legyen a szobában- így meg nem tudok olvasni). Szóval emiatt fejből kell valamit mesélni, énekelni. Nem túl nagy a választék: Paff, a bűvös..., Micimackó,Bóbita, Lencsi baba és mostanában mikulás dalok, már amelyik eszembe jut.Van még néhány verses mese, amit emiatt tanultam meg. Ha sietek akkor csak 1 versszak, persze nem mindig elégszik meg vele.
2009. nov. 30. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a "Cirmos cica haj"-t dúdolom neki. 4 sor az egész, és már alszik is, mire az ágyhoz érek vele. :)
2009. dec. 1. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Én két altatót váltogatok, mindkettő gyönyörű szerintem:

-Kisbaba, kismama jó éjszakát!...

Csendes álmot, jó éjt...

Mindkettő több versszakos, 2-3 perc, mire a végére érek. Csak akkor kezdem, mikor betettem az ágyába. Picit simizem a hátát, majd puszi, és kijövök. Többet egy hang sincs reggelig. :-)))

8 hós anyukája

2009. dec. 1. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!